Dženifer Lopez prvi put je progovorila o počecima veze sa Aflekom, i otkrila kako su se upoznali, ali i zašto su zapravo raskinuli, kao i kako je podnela sve što je usledila nakon toga usledilo. U intervjuu za Apple Music 1 ispričala je početak njihove bajke pre 20 godina. 

Podsetimo, pevačica i glumac bili su zajedno od 2002. godine, a raskinuli su 2003. malo pre venčanja. Pričalo se da je kap koja je prelila čašu trenutak kada su angažovali i dublerku koja bi glumila mladu, dok bi se venčanje odvilo na drugoj lokaciji, te su nakon svega doneli odluku da se rastaju.

Ben Aflek i Džebnifer lopez rastali su se zbog pritiska medija.
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Ipak, 2021. su obnovili vezu, da bi se ove godine venčali čak dva puta. Prvi put u Vegasu, drugi put na intimnom venčanju na Benovom imanju u Džordžiji. 

Dženifer Lopez udala se za Afleka najpre u Vegasu.
Instagram 

No, pravo iznenađenje usledilo je nedavno, kada je obrisala sve fotografije sa Instagrama, da bi objavila video na kojem je stara i nova Dženifer, najavivši albumkoji je, simbolično, posvećen Benu. "This Is Me.. Now" je nastavak albuma iz  "This is Me... Then" iz 2002. godine, a poenta je ostala ista - Dženifer je svoja samo kada je uz Afleka. 

Lepa pevačica je otkrila da su varnice među njima planule 2001. na snimanju Gigli, a onda je sve postalo ozbiljnije 2002. dok su snimali Jersey Girl.

"Mislim da se dogodilo dok smo radili zajedno, postali smo tako dobri prijatelji. Shvatili smo da smo ludi jedno za drugim. Razmišljala sam o njemu nakon što se snimanje završilo. Morala sam da brinem o svom poslu, izlazila sam tada iz jedne druge veze. Ali kao da sam znala - on je osoba sa kojom želim da budem. A sve se dešavalo kroz nekoliko meseci, nije to bila instant stvar jer nam to nije bilo dopušteno. Da, s vremenom je sve nastalo", rekla je Džej Lo pa dodala da je velika izloženost javnosti uništila njihovu vezu.

DŽenifer Lopez kaže da joj je javnost uništila vezu.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

"Voleli smo, bilo je teško", istakla je i poručila da je to bilo tako nepravedno ali da ih je raskid motivisao na najčudniji način da se okrenu poslu. Oboje su doživeli mnogo uspeha.

Međutim, Dženifer je veoma, veoma teško podnela prekid veze.

"Kada smo otkazali venčanje pre 20 godina, patila sam najviše u svom životu. Iskreno, osećala sam se kao da ću umreti. Vrtela sam se u krug narednih 18 godina, jer nisam mogla da sve prihvatim kako treba".

DŽenifer lopez kaže da u se nekad ludo voleli ona i ben.
Shutterstock 

"Sreća kraj, dogodio se kraj kakav nije mogao da se zamisli u Holivudu. "To se nikada ne bi dogodilo". Nećemo to napisati jer niko ne bi verovao", dodala je.

Poručila je da ona i Ben sada znaju sve o njihovoj vezi, nema više pitanja "kuda sve to vodi".

džej lo kaže da ben i ona sada znaju sve jedno o drugome.
CPI+LSN / KCS Presse / Profimedia 

"Ne, to smo ja i ti. To je to. Sve do kraja. To je to. To ćemo biti mi", naglasila je i otkrila da su njih dvoje, čim su se ponovo zbližili, shvatili u trenu da treba da budu zajedno, ponovo.

"Ne želimo više da gubimo vreme", rekla je Džej Lo koja je u jednoj rečenici Bena okarakterisala i kao svog najvećeg obožavaoca, a na kraju je otkrila i romantičnu posvetu na burmi koja glasi: "Ne idem nigde", čime joj je glumac jasno stavio da znanja da je ovaj put tu zauvek.

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!