Dženifer Lopez i Ben Aflek danas su srećno venčani par koji puni tabloidne strane svojom bajkovitom ljubavnom pričom, ali svi znamo da je trebalo da čekaju 20 godina na svoj „srećan kraj“! Podsetimo, zajedno su bili od 2002. do 2004. godine, a iako su planirali veliko venčanje – sve je propalo.

Venčanje Dženifer Lopez i Ben Aflek.
Instagram 

Popularni 'Benifer' se tada raspao kao kula od karata iako su važili za najsavršeniji holivudski par, a do danas nije bilo jasno zašto su raskinuli. Nakon raskida veridbe, Ben se oženio i dobio decu sa Dženifer Garner, dok je Lopezova bila udata za Marka Entonija i još nekoliko puta verena. Nijedna od ovih veza nije rezultirala trajnom srećom ni za Bena ni za Dženifer.

Dženifer Lopez i Ben Aflek pre 20 godina su bili vereni.
Lionel Hahn / Zuma Press / Profimedia 

Na kraju, posle skoro 20 godina pauze, Ben i Dženifer su se ponovo spojili i zaljubili, a letos su napravili dva raskošna venčanja, jedno u Las Vegasu i jedno na Benovom imanju u Džordžiji koje je on prvobitno kupio za Dženifer 2003. Nije li to pravi znak sudbine? Džej Lo je tom prilikom i promenila prezime u Aflek, a za to je imala jasan razlog.

Međutim, do danas se nije tačno znalo šta je izazvalo raskid Benove i Dženiferove prve veridbe, a sada je pevačica prvi put otkrila šta je bio razlog dramatične pauze. Naime, za novo izdanje magazina Vogue otvorila je srce i rekla da je za sve kriv crv sumnje koji se uvukao u njihovu vezu.

„Ben i ja smo bili mladi i ludo zaljubljeni, potpuno bezbrižni bez dece i pravih obaveza koje su se pojavile kasnije. Imali smo svo vreme ovog sveta za sebe i iskoristili smo ga“, započela je svoju ispovest.

Dženifer Lopez i Ben Aflek pre 20 godina.
Shutterstock 

„Nismo se uopšte krili, nismo obraćali pažnju na medijske priče koje su se širile o nama – jednostavno nismo ni na koji način držali situaciju pod kontrolom i to nas je na kraju uništilo. Nismo se krili, zabavljali smo se bez ikakve diskrecije, gledali smo samo jedno drugo i to nam je jedino bilo bitno. Ali mnoge stvari su se dešavale ispod površine, jer ljudi nisu želeli da budemo zajedno: javno mnjenje se okrenulo protiv nas, posebno nakon što smo se verili. Tačnije, smatralo se da nisam prava osoba za Bena. Te priče su unele crva sumnje u našu vezu i na kraju nas uništile", rekla je Dženifer, koja se ove godine dva puta udala za Bena, prvo u Las Vegasu, a zatim u Džordžiji.

Dženifer Lopez i Ben Aflek pravi razlog raskida prve veridbe.
Shutterstock 

O njihovoj vezi rekla je i sledeće: „Uostalom, naučila sam nešto i sada smo mnogo oprezniji." Tako je pevačica zaključila da su ona i Ben sada konačno spremni za pravu vezu i da su ozbiljno posvećeni svojoj vezi i svojim porodicama.