Dženifer Lopez je dobrano uplašila svoje pratioce kada je obrisala sve objave na Instagramu, i postavila crnu profilnu. Mnogi su se pitali šta posredi, pa čak i razvijali teorije zavere, pomišljali na najgore, pa čak i implicirali da se možda desilo nešto nekome iz njene porodice.

Za sve to vreme pevačica se nije oglašavala, sve do sada, kada se vratila na mreže, a ono što je objavila, malo je reći da je sve zbunulo. Naime, Dženifer je objavila video na Instagramu kojim je najavila novi album "This is Me... Now", koji je nastavak njenog albuma "This is Me... Then" iz 2002. godine. 

Snimak, koji je trenutno jedina objava na njenom Instagram profilu, počinje videom Dženifer iz 2002. godine, koji polako prelazi u novi spot pevačice, a iznenađuje koliko se malo promenila za 20 godina.

Naravno, malo je reći da su njeni obožavatelji bili iznenađeni, te da su reakcije bile pomešane. Sa jedne strane mnogi su bili oduševljeni što je pevačica konačno izbacila album.

Dženifer lopez najavila je nov album.
Ciao Pix/Splash/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ovo je epski", "Hvala ti na ovom divnom iznenađenju", "Ovo se čekalo", "Volimo te", "Boginjo", neki su od brojnih komentara fanova koji su odahnuli što se Džej Lo vratila na mreže, a sa druge strane su i oni koji su ovakav, iako briljantan marketinški potez, osudili.

"Pomislio sam da ti se nešto desilo, ili da je neko umro, a ono gospođa najavljuje album", "U moru loših vesti koje svakodnevno čujemo, pomislila sam da si ovim potezom nekog podržala, digla svest zbog ubijanja žena u Iranu, ili nešto slično, a ono nov album... čemu tolika teatralnost, i crna profilna, pobogu", pisali su drugi. 

Dženifer Lopez zbunila je obožavatelje marketing potezom.
Instagram 

Inače, zanimljivo je da su oba albuma Dženifer povezana sa njenim sadašnjim suprugom Benom Aflekom.

Na popisu pesama s novog albuma koji je objavila uz video nalazi se i numera "Dear Ben pt. ll" koja je nastavak pesme "Dear Ben" s albuma od pre 20 godina, a obje su posvećene Afleku.

Dženifer Lošez posvetila je na albumu pesmu Benu Afleku.
RMLA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!