Sve objave na Instagram profilu Dženifer Lopez su obrisane dok je profilna fotografija zamenjena slikom u crnoj boji. Pevačica se nije oglašava tim povodom, a 227 miliona pratilaca svetske muzičke zvezde u čudu se pitaju šta se dogodilo.

Njen potez da obriše sve fotografije iznenadio mnoge budući da je pevačica bila veoma aktivna na ovoj društvenoj mreži.

Dženifer Lopez je izbrisala sve objave na Instagramu.
Instagram 

Mnogi su se zabrinuli da li se nešto dogodilo, s obzirom na to da je, pored toga što je sve objave obrisala, na profilnu fotografiju postavila potpuno crnu sliku.

Dok neki smatraju da je ovo marketinški trik, drugi su zabrinuti. O promenama na Instagram profilu Džej Lo pišu brojni mediji među kojima i španska Marka.

Dženifer je nedavno objavila na Instagramu video sa suprugom Benom Aflekom koji je takođe nestao, ali se može videti na njenim profilima na Fejsbuku, TikToku i Tviteru.

Šta je u pitanju još uvek nije jasno, a zanimljivo je da i pevačicini profili na Twitteru i TikToku takođe imaju crnu profilnu sliku, ali njene objave sa tih mreža nisu uklonjene.

Džej Lo postavila crnu sliku za profilnu na Instagramu.
Instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!