Pit Dejvidson i Emili Ratajkovski više ne kriju svoju ljubav. Nakon šuškanja o njihovom odnosu, i spekulacija da su zajedno, manekenka je lajkovala jedan tvit u kojem se napominje da je par uplovio u vezu, a sada je stigla i zvanična potvrda. Dejvidson i Ratajkovski pojavili su se na utakmici u Njujorku i time je svima stavljeno do znanja da se između njih nešto dešava.

Par se sve vreme smejao i šaputao, a iako se nisu poljubili, jasno je da su bili veoma bliski.

Doduše, manekenka je nedavno uslikana dok razmenjuje nežnosti sa di-džejem Oraciom Raispom, ali je i tada tvrdila da je trenutno solo, te da nema vremena za avanture, i da joj treba vremena da se oporavi od braka koji je bio emotivno bolan za nju.

emili je nedavno razmenjivala nežnosti sa dj oracijom.
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Podsetimo, Emili se razvodi od supruga Sebastijan Bera-Meklarda nakon što je saznala da ju je varao, što je bio šok za sve, s obzirom da je manekenka jedna od najlepših žena sveta, te da su za njenog supruga često govorili da mu je sa njom "upala kašika u med jer je 10 liga iznad njega". 

emili ratajkovski je varao muž.
Instagram 

Emili su nakon toga povezivali i sa Bredom Pitom, međutim, čini se da je ipak Dejvidson uspeo da je osvoji. Interesantno je da je pre samo nekoliko meseci komičar žigosao svoje telo imenom Kim Kardašijan, što je ona otkrila u emisiji kod Elen Dedženeris, ali i da na sebi ima tetovaže imena njene dece, kao i rečenicu "Moja devojka je advokat", kada je Kim konačno uspela da upiše pravni fakultet.

Pit Dejvidson je žigosao ime Kim na svoje telo.
Profimedia 

Nažalost, nakon svega, Kim i Pit su raskinuli, a šuškalo se i da ju je glumac zaprosio. Ipak, obe strane su brzo nastavile dalje, a dok je Kim sama, čini se da Pitu više nego dobro ide sa Emili. 

Pit Dejvidson važi za najružniju slavnu osobu.
youtube printscreen 

Inače, on je i u prošlosti bio poznat po vezama sa najlepšim ženama Holivuda. Tako se na listi našla Kaja Gerber, Arijana Grande koju je verio nakon 2 nedelje veze, starija glumica Kejt Bekinsejl, i mnoge druge, a iako ga mnogi smatraju za "jednog od najružnijih selebritija", te se uporno pitaju šta sve te žene u njemu vide, čini se da je tajna u tome kako ih tretira. 

"Moj ljubavni jezik, kada sam u vezi, je da se prema osobi sa kojom sam ponašam kao prema princezi. Trudim se da dajem što više. Ako ste u vezi treba da se trudite da se ta osoba oseća što posebnije", rekao je komičar jednom prilikom, što je, prema mišljenju mnogih, tačno ono što treba svakoj ženi, pogotovo ako je izašla iz neke loše veze, kao što je bio slučaj i sa Kardašijankom, ali i Emili, a da li će njihova veza potrajati, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!