Glumac Sajmon Bejker uhvaćen je na plaži s devojkom za koju se pretpostavlja da mu je nova partnerka, a društvo im je pravila i njena majka.

Paparaci su ga na plaži u Sidneju uhvatili kako se brčka u moru s mlađom lepoticom koja je istakla svoju figuru u belom jednodelnom kupaćem kostimu, a kraj nje je glumac bio neprepoznatljiv.

Duge brade i s nekoliko kilograma više, glumac više ne izgleda kao nekad, ali čini se da još ima potreban šarm da zavede mlade lepotice. Paru je, navodno, društvo pravila i majka devojke, kojoj nije poznato ime.

Podsetimo, prošle godine Sajmon se razveo nakon 23 godine braka. Samo nekoliko meseci od razvoda, potvrdio je vezu s Laurom Mej Gibs, 36-godišnjom dizajnerkom, ali njihovoj ljubavi ubrzo je stigao kraj, i to zbog pomalo bizarnog razloga.

sajmon bejker snimoljen na plaži u australiji
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Kružile su priče kako je glumac s njom raskinuo jer je učestvovala u protestu protiv vakcinacije, ali dizajnerka je kasnije ove tvrdnje demantovala.

Pravi razlog njihovog razlaza nije objavljen u javnosti, a par je zadnji put dobro raspoložen snimljen u avgustu 2021. godine.

sajom bejker sa novom devojkom
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Laura je u oktobru dospela na naslovnice australijskih medija nakon što je na Instagramu brenda njene odeće objavljeno da neće otvarati svoju prodavnicu u Biron Beju sve dok kupcima nevakcinisanim protiv koronavirusa ne bude zakonski dopušteno da tamo kupuju. Takođe je pre nekoliko dana prisustvovala protestu protiv vakcinisanja, a demonstracije su bile deo niza skupova širomm zemlje protiv obveze vakcinacije za određene industrije i zanimanja.

Supruga Rebeka Rig i glumac raskinuli su 2021. u januaru, a prema bliskim izvorima, ostali su prijatelji.

"Ostajemo bliski prijatelji i naše troje dece uvek će biti najvažniji fokus naših života", izjavili su danas bivši supružnici za magazin People, ali prema Fox Newsu, zapravo su se razišli devet meseci ranije, u aprilu 2020. godine.

Par zajedno ima troje dece, ćerku Stelu i sinove Klaudea i Herija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!