Eliot Pejdž, koji je nekada široj javnosti bio poznat kao Elen, ne prestaje da zbunjuje javnost potezima. Od kako je ostavio suprugu Emu  Portner koja mu je bila najveća podrška tokom tranzicije, u više navrata je viđen sa različim ženama, ali nijednu nije priznao kao partnerku.

No, sada se priča promenila jer se na crvenom tepihu pojavio, ni manje ni više, nego sa novim dečkom, i ponovo šokirao sve.

Eliot je prošetao ispred okupljenih novinara ruku pod ruku sa glumcem Mae Martinom, idolom tinejdžera, a da je među njima nešto više od prijateljstva dalo se naslutiti po Martinovoj objavi na mrežama.

"Moj kralj @elliotpage me izveo", napisao je, i sada više nema sumnje, imamo novi Holivudski par.

Ko je Mae Martin? 

Martin je Kanadski komičar i glumac čija je dosad najzapaženija uloga u TV emisiji Keli Kvoko "Stjuardesa". Martin je odigrao izvanrednu ulogu u drugoj sezoni hit serije i možda će ostati još.

Baš kao i Pejdž i Martin se takođe deklarisao kao queer osoba. On je u javnost izašao kao nebinarna osoba, te zbog toga preferira zamenice they/them.

Podsetimo, u januaru 2021, samo 2 meseca nakon što je javno izašao kao transrodna osoba, Pejdž je objavio da se razvodi od svoje tadašnje supruge.

eliot pejdž razveo se od svoje supruge.
Shutterstock 

Par je bio u braku od 2018. Razlozi njihovog rastanka bili su nejasni, ali Portner je javno podržavala Eliotovu tranziciju, nazivajući njegovo postojanje "darom samim po sebi".

Shutterstock Eliot Pejdž nekad i sad

Glumac u poslednje vreme sve više postavlja fotografije na kojima ne nosi majicu, te je jasno da veoma uživa u svom novom telu, i identitetu, a da li je zaista na pomolu i nova ljubav, ostaje da vidimo.

eliot pejdž često postavlja fotograifje bez majice.
printscreen/instagram 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!