Popularna manekenka Bela Hadid zabrinula je mnoge kada je na Instagram storiju objavila fotografije iz blonice. Naime, Bela je objavila slike na kojima se vidi njeno telo puno modrica i na kojima možemo da vidimo da se nalazi u bolnici, a među zbunjujućim fotografijama nalazio se i špric pun krvi.

S obzirom na to da nije objasnila otkud joj modrice na leđima prekrivene flasterima, kao i zašto su joj noge prepune modrica i zašto se nalazi u bolničkoj sobi, tako i ne čudi informacija zbog čega je njena objava mnoge uplašila.

bela hadid objavila slike iz bolnice
Instagram 

Zavoj oko njene desne ruke navodi na to da je možda imala nezgodu, a poslednji put je viđena je u Santa Monici prošle subote, gde je bila odlično raspoložena i napunjenih baterija nakon što se sa dečkom Markom Kalmanom, vratila s odmora u Kataru, gde su skakali padobranom.

bela hadid objavila slike sa modrciama na nogama
Instagram 

Podsetimo, Bela koja je pre dve godine proglašena za nejlepšu ženu 21. veka, prošlog meseca proslavila 26. rođendan, a za tu priliku sestra joj je priredila iznenađenje.

"Najbolje iznenađenje! Hvala mom dragom, sestri, prijateljima i porodici što su me naterali da se osećam tako voljeno. Verujem da će mi dvadesetšesta biti posebna godina. Osećam to," napisala je Bela tada.

Malo posle toga oglasila se na Instagramu zagonetnim i uznemirujućim fotografijama iz bolnice, bez objašnjenja. Povodom ovoga se nisu oglasile ni njena majka Jolanda, a ni sestra Điđi Hadid.

bela hadid objavila uznemirujuće slike
Pierre Perusseau / Bestimage / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!