Ove nedelje u Njujorku je održana 16. dodela nagrada „Golden Heart“ iza koje stoji humanitarna organizacija „God’s Love We Deliver“. Među brojnim poznatim damama iz sveta zabavne i modne industrije našla se i Bela Hadid.

Slavna 26-godišnja manekenka doslovno je blistala od glave do pete u predivnom modnom izdanju. Za ovu priliku obukla je zlatnu haljinu američkog dizajnera Michaela Korsa iz njegove kolekcije za proleće/leto 2023. godine, piše Zadovoljna.hr.

Model midi-kroja s dubokim dekolteom pristajao joj je kao saliven, a Bela je haljinu kombinovala sa zlatnim sandalama na vezivanje.

Kada je u pitanju frizura, odlučila se za klasičnu zalizanu punđu kakvu često nosi i bira za glamuroznije događaje. Jednostavan bronzani mejkap savršeno se uklopio u ovo izdanje žene koju čak i mnogi stručnjaci nazivaju najlepšom na svetu.

Bela Hadid kao najlepša žena.
Ron Adar / Alamy / Alamy / Profimedia 

Ovo je takođe bio primer i opomena da se ne poredimo sa poznatim damama o čijem izgledu brine tim ljudi. 

Zahvaljujući uslugama vrhunskih šminkera, stilista i frizera, slavne dame dolaze na razne događaje u besprekornom izdanju, ali kada nakon toga skinu sa sebe šminku i odeću, zapravo su samo žene od krvi i mesa koje, kao i sve druge, imaju poneku nesavršenost.

Bela Hadid bez šminke.
Moryc Welt / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Tada je manekenka prošetala Njujorkom u potpuno drugačijem izdanju – bez šminke, bez frizure, bez glamurozne haljine.

Mnogi su se složili da je Bela lepa i bez glamurozne šminke i frizure, poput svake druge devojke koju imamo prilike da vidimo na ulicama.

Još fotografija slavne manekenke pogledajte u galeriji:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, Robert O' Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia Bela Hadid danas važi za ženu sa najlepšim licem.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!