Bela Hadid poslednjih godina, zajedno sa sestrom Điđi, vlada uličnom modom. Ove dve manekenke paparaci uhvate gotovo svakodnevno, a ono što one obuku često završi u modnim rubrikama na koju se ugledaju devojke koje vole svetsku modnu scenu.

Bela Hadid.
Instagram 

Kombinacije ne privlače samo poglede, već i otkrivaju trendove, a jasno je da sestre Hadid svakim svojim pojavljivanjem pomeraju granice. Juče je rođendan, dvadeset i šesti, Bela proslavila u "goloj" čipkanoj haljini koja je otkriva delove kože, ali to svakako nije njen najzanimljiviji outfit koji smo videli u poslednjih godinu dana.

Verovatno su na njenu modnu evoluciju uticale i godine na pisti i nošenje komada visoke mode. U ranim danima manekenstva, pre šest, sedam godina, uglavnom joj se stajling svodio na farmerke, pletiva i belu majicu.

2017. se znatno pomakla prema elegantnijoj odeći, a mnogi za to "krive" preseljenje u Njujork.

Jedan od njenih prepoznatljivih komada su postale male sunčane naočare u stilu Matrixa - ljubav prema njima ubrzo je zahvatila i ostatak sveta.

Bela Hadid nosi male sunčane naočare u stilu Matrixa.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Uz pomoć stilistkinja Elizabeth Sulcer i Mimi Cuttrell, Bela je razvila svoj stil, a danas o svom stajlingu odlučuje isključivo ona.

Evo koje Beline kombinacije su nam se posebno svidele u poslednjih godinu dana.

KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Bela Hadid