Bastijan Švajnštajger i Ana Ivanović nedavno su postali roditelji po treći put. Danas važe za jedan od najstabilnijih parova, ali istina je da im na samom početku nije bilo nimalo lako. 

Naime, kada su se upoznali, Bastijan je bio zauzet i to u sedmogodišnjoj vezi sa lepom Sarom Brandner. Svi su očekivali da njih dvoje stanu pred oltar, te se u javnosti uveliko šuškalo o "crkvenim zvonima". Međutim, onda je upoznao Anu i sve se promenilo, a svojevremeno je čak i u filmu koji je prikazan u Bastijanovu čast kada je završio fudbalsku karijeru opisan momenat njihovog upoznavanja.

Bastijan je bio u vezi sa manekenkom Sarom kada je upoznao Anu.
Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia 

"Ne, hvala, ja sam sam srećno zaljubljen", rekao joj je Nemac, koji je bio u srećnoj sedmogodišnjoj vezi s manekenkom iz Minhena. Međutim, "srećna ljubav" trajala je samo do 2014. godine, a onda se otkrilo da je razlog naša teniserka. 

Sve je počelo kada je Ana nominovala Bastijana za ledeni izazov, a potom je on uzvratio nominacijom njenom bratu Milošu, a ostalo je istorija.

Inače, nemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru. Anu su optuživali da je uništila Bastijanovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se venča sa Sarom preotela.

"Na početku su Bastijan i Ana bili samo dobri prijatelji, a Ana sada ne prestaje da govori o njemu", izveštavali su nemački mediji tada. Ulazili su u detalje o Ani, govoreći kako je Bastijan ostavio devojku zbog zavodnice sa Balkana.

Ana ivanović zaljubila se brzo u Bastijana.
Twitter / ddp USA / Profimedia 

Čak su u nemačkom tabloidu 2014. išli toliko daleko da su uporedili Saru s Anom. Istakli su da je teniserka brineta i škorpija u horoskopu, a da je manekenka plavuša i strelac.

Pri tome su pisali da Ana govori ruski, engleski, nemački i francuski uz svoj materinji srpski jezik, a Sara samo nemački i engleski.

Komentarisali su da je teško odrediti koliko Sara zarađuje, a Ivanović je tada imala zaradu od pet miliona evra, dok sada prema podacima ima imovnu vrednu 16 miliona dolara.

Išli su toliko daleko da su naglasili da Ana ima 14 kila više nego Sara. Javnost je otvoreno bila na strani manekenke i navijala da vrati Bastijana nazad, ali do toga nije došlo.

Sari je raskid sa Bastijanom veoma teško pao, ali to za nju nije bio jedini bolni raskid - nakon fudbalera zaplovila je u luku ljubavi sa biznismenom Mihaelom Bajerom, ali su se razišli nakon tri godine. S obzirom na to koliko drži do svoje privatnosti, nije poznato da li je trenutno zaljubljena.

A kako danas izgleda lepa Sara Brander pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

instagram/sarahbrandner Evo kako danas izgleda Sara Brandner, bišva devojka Bastijana Švanjštajgera

Bonus video:

Bastijan Švajnštajger u Areni Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!