Naša nekadašnja proslavljena teniserka Ana Ivanović postala je mama po treći put. Kako prenosi Espreso u dom lepe Srpkinje i slavnog fudbalera stigao je još jedan dečak, a još uvek nije poznato kako će se zvati najmlađi naslednik.

Vesti da će ponovo postati roditelji Bastijan i Ana otkrili su tek nedavno, na Instagramu, a kako su priznali, i navijali su za dečaka.

Podsetimo, par već ima dvojicu sinova - Leona i Luku, a naša teniserka nedavno je u svom intervju govorila o njima.

Ana Ivanović i Bastijan imaju dva sina.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

- Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom", ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno - rekla je Ana Ivanović.

Deca Ane i Bastijana ne znaju da su im roditelji slavni.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Ana često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko uživa sa svojom porodicom. Koliko su srećni govore i njihove zajedničke fotografije, a naročito posvete za rođendan ili godišnjicu braka.

Bonus video:

Ana Ivanović pokazala kako je umesila česnicu Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!