Naša proslavljena teniserka i bivša legenda fudbala Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uskoro će postati roditelji po treći put, a srećne vesti nedavno su podelili na Instagramu. Da će njihova porodica biti bogatija za još jednog člana Ana je saopštila šalom da su ona i Bastijan sada "brojčano nadjačani".

Naravno, jedno od glavnih pitanja bilo je i koji je pol trećeg deteta, a pre nekoliko dana, Ana je, tokom razgovora sa nemačkim medijima, priznala da bi devojčica sigurno donela veliku promenu u njen život jer je navikla na energiju koju imaju dečaci, te da bi ih to, uslovno rečeno, poremetilo. 

Ipak, kako Kurir ekskluzivno saznaje, Ana i Bastijan će ipak dobiti još jednog dečaka.

- Sve protiče u najboljem redu, roditelji su srećni i zadovoljni, a na poslednjem pregledu lekar je saopštio Ani da će dobiti dečaka. Najbliži članovi porodice su upućeni u to- saznaje Kurir iz pouzdanih izvora.

Ostaje da vidimo da li će uslediti i zvanična potvrda para, a i pored izjave izvora, i dalje su mnogi ubeđeni da će dom proslavljene teniserke ipak biti bogatiji za devojčicu, a ko je bio u pravu, saznaće se već kroz par meseci.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!