Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su spontanim fotografijama na Instagramu potvrdila vesti o prinovi uz opis.

"Samo smo Bastijan i ja zvanično brojčano nadjačani", napisala je Ana uz fotografiju na kojoj joj suprug mazi stomak.

Podsetimo, Ana je 2008. godine bila prva teniserka sveta. Od 2014. godine je u skladnoj vezi sa Bastijanom, a bračne zavete su razmenili dve godine kasnije. Njihova ljubav krunisana je i dvojicom sinova Lukom i Loenom, koji su izrasli u sjajne dečake na koje su veoma ponosni.

Venčanje Bastijana i Ane Ivanović.
Star Press / Splash / Profimedia 

Ana i Bastijan imaju dvojicu sinova - Leona i Luku, a nedavno je u svom intervju govorila o njima.

- Naša deca uopšte ne znaju ko smo mi u smislu naše karijere. Čak i kada nas ljudi zaustave da se slikamo mnogo je zanimljivo, jer njima to uopšte nije jasno. Oni misle da su to neki naši prijatelji. Jednom se desilo da su Bastijana zaustavili par puta, a stariji sin me je pitao "mama, zašto se oni toliko slikaju sa tatom", ja sam ga pitala šta on misli, a on mi je odgovorio da misli da to nije lepo. Tako da ne želimo da ih opterećujemo, želimo da oni imaju svoj put. Njih dvojica su totalno različiti, ali su i dosta bliski što je jako važno - rekla je Ana Ivanović za televiziju Nova.

Ana često objavljuje fotografije na kojima se vidi koliko uživa sa svojom porodicom. Koliko su srećni govore i njihove zajedničke fotografije, a naročito posvete za rođendan ili godišnjicu braka.

"Šest godina kasnije i i dalje bih rekao DA, bilo kada. Srećna godišnjica", napisao je Bastijan u julu prošle godine.

S obzirom na to da je Ana Srpkinja, a Bastijan Nemac, u njihovom domu se govore tri jezika. Kada je sama sa sinovima priča na srpskom, a Bastijan na nemačkom, dok kada su svi zajedno komuniciraju na engleskom.

Ana Ivanović i Bastijan sa decom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!