Ljubavna priča Bastijana Švajnštajgera i Ane Ivanovićvaži za jednu od najskladnijih, a par svoju privatnost od prvog dana ljubomorno čuva od očiju javnosti. Ista priča važi i kada je reč o njihovoj deci, sinovima Luki i Leonu, koje do sada nije bilo moguće videti u javnosti, a sve kako bi im roditelji omogućili što normalnije odrastanje i detinjstvo.

Ipak, paparaci su ih sada uslikali tokom porodične šetnje, a potom i vožnjom čamcem po Veneciji, a prizor je oduševio ljude na mrežama koji su sada prvi put mogli da vide i na koga Luka i Leon liče

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger sa sinovima su uživali u vožnji oko Venecije.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Iako se smatralo da su dečaci preslikana majka, čini se da su ipak mnogo više nasledili od oca Bastijana. Obojica su plavušani, a čini se da im je vožnja čamcem i te kako prijala te su sve vreme ustajali želeći da vide što više.

Kasnije su uživali i u vožnji trotinetom, a ponosni roditelji pomno su pratili svaki njihov korak.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger kasnije su uživali sa sinovima koji su vozili trotinete.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Inače, Ana i Bastijan često putuju u Veneciju koja za njih ima posebno značenje. Njih dvoje su se pre šest godina u tom gradu izgovorili sudbonosno da, a danas u njemu uživaju sa decom.  

Podsetimo, pre Ane, Bastijan je bio u vezi sa manekenkom Sarom Brandner.

pre Ane, Bastijan je bio u vezi sa manekenkom Sarom Brandner.
Ges/Markus Gilliar / AFP / Profimedia 

Nakon 7 godina, i zajedničkog života stavio je tačku na njihov odnos i ušao u vezu sa srpskom teniserkom, a onda je usledio pakao. Nemački mediji bili su nemilosrdni prema novopečenom paru.

ana i Bastijan danas su srećni u ljubavi.
Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Anu su optuživali da je uništila Bastijanovu vezu, te da je fudbalera koji je navodno trebalo i da se venča sa Sarom preotela.

Ipak, vremenom su svi "legli na rudu", i situacija se smirila. Ana je postala "nemačka snajka", Bastijan "srpski zet", za šta se često šalio da su mu danas omiljene reči. Danas se u njihovom domu pričaju čak tri jezika: srpski, nemački i engleski, a i sam fudbaler se trudio da nauči srpski, da bi, kako je Ana jednom prilikom ispričala, "impresionirao svoju taštu".

Star Press / Splash / Profimedia, printscreeen/instagram Ana i Bastijan

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!