Madalina Genea, manekenka i glumica koja važi za jednu od najlepših žena Evropa privukla je veliku pažnju na nedelji mode u Milanu. Madalinu porede sa Sofijom Loren, uspela je da zavede mnoge slavne muškarce, a njen život često je tema medija.

Ovu Italijanku rumunskog porekla modni dizajneri obožavaju, te nas tako ne iznenađuje informacija da je mnoge revije u Milanu posmatrala iz prvog reda. A gde god se Madalina pojavi, fotografi ne ostaju imuni na njene čari, te je tako i ovaj put bila jedna od  najfotografisanijih dama na modnim događajima u Milanu.

Madalina je prošetala pistom za nekoliko brendova, odradila je nekoliko snimanja, i navela da su naporni dani iza nje.

"Svaki dan ustajanje u 4 ujutru, spavanje samo 3 sata tokom noći, 5 letova za nedelju dana, puno šminke i puno trčanja", napisala je Genea na Instagramu.

Na pomenutoj mreži se pohvalila i modnim izdanjem sa jedne od revija - italijanskog brenda Ermanno Scervino, kada je blistala u izazovnoj, elegantnoj beloj haljini sa detaljima od čipke i dubokim dekolteom koji je istakao njene grudi u prvi plan.

Madalina je kombinaciju upotpunila kožnim belim blejzerom i sandalama sa platformom u istoj boji, a ona inače često smelim odabirima ističe svoje atribute u prvi plan.

Inače, za ovom lepoticom pre nekoliko godina glavu izgubio holivudski glumac Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

Lepa Rumunka bila je i u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, s kojim je imala kratku romansu.

madalina je bila u vezi sa džeradom batlerom
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Madalina je i ponosna majka devojčice Šarloze koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno problemi sa bivšim partnerom započeli su s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala zbog čega su se konstantno svađali.

Najlepša Rumunka pokazala bujni dekolte
Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Madalina je karijeru započela sa 15 godina kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, a vremenom je promenila svoj izged.

Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Madalina Genea nekad i sad


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!