Lepa Rumunka Madalina Genea koja živi i radi u Italiji privlači pažnju gde god se pojavi, a mnogi je smatraju jednom od najatraktivnijih Evropljanki. Tako je ovoga puta ukrala sve poglede kada se juče pojavila u Veneciji na amfAR Gala svečanost čija je bila glavna zvezda.

Madalina Dijana Genea je zablistala u uskoj i svečanoj satenskoj haljini crvene boje koju su mnogi proglasili "grešnom" zbog otvora koji ističe njene grudi. Model sirena kroja sa zanosnim dekolteom istakao je njene ženstvene obline u prvi plan.

Nestvarno lepa glumica koja je poreklom iz Rumunije bila je besprekorno našminkana dok je kosu stilizovala u ležernom stilu zbog čega je izgledala još zavodljivije.

Puna usta, mali nos, iskatkunete jagodice, savršene proporcije i obline krase Madalinu, međutim nije oduvek bilo tako. Istina je, da je Genea uvek bila lepa žena, ali kako je stupila na javnu scenu, tako je se podvrgla plastičnim operacijama.

Madalina Genea na crvenom tepihu u veneciji.
Alberto Terenghi/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Madalina je započela karijeru sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, ali nije oduvek izgledala kao danas. Mnogi su joj zamerali što se podvrgla plastičnim operacijama, a jedna od najpoželjnijih žena sveta je zahvaljujući izgledu i šarmu očarala mnoge poznate muškarce.

Madalina Genea u grešnoj crvenoj haljini.
Alberto Terenghi/ipa-agency ne / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Za njom je pre nekoliko godina poludeo i holivudski zavodnik Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni romansa sa Leonardom Dikaprijom. Takođe je bila u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, a osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk.

Madalina Genea osvaja svojom lepotom.
Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Iako su je do sada povezivali sa brojnim poznatim muškarcima, čini se da ona kroz život i dalje ide u pratnji svoje ćerke i majke, za koje kaže da su njena pokretačka energija.

Genea se osim u manekenstvu okušala i u glumi, a zbog izgleda mnogi je nazivaju i novom Sofijom Loren, koju je i sama glumila u filmu o Gučijevima. Pisalo se čak i da se operisala kako bi ličila na slavnu glumicu, a koliko se Madalina promenila u međuvremenu pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Steve Bisgrove / Shutterstock Editorial / Profimedia, Black Mamba / MEGA / The Mega Agency / Profimedia Madalina Genea

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!