Italijanska manekenka i glumica rumunskog porekla Madalina Genea važi za jednu od najlepših žena u Evropi. Iako se o njenom izgledu često polemiše, jer je koristila uslige estetske hirurgije, nepsorno je da ova žena ima savršeno telo, ali i lepo lice.

Gde god se pojavi pleni pažnju, a zbog svog ljubavnog života često je bila tema tabloida.

Madalina je ponosna majka devojčice Šarloze koju je dobila iz veze s rumunskim biznismenom Methevom Stratanom. Navodno problemi sa bivšim partnerom započeli su s rođenjem njihovog deteta, a njih je stvarala upravo lepotica koja je partneru stalno prigovarala zbog čega su se konstantno svađali.

madalina genea sa ćerkom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Izvori bliski paru otkrili su kako je on pokušao sve ne bi li spasao njihovu vezu, međutim to mu nije uspelo. Nakon njega, Madalina je imala nekoliko više i manje uspešnih romansi.

Za njom je pre nekoliko godina glavu izgubio holivudski glumac Džerard Batler, ali njihova veza nije uspela, kao ni ona s Leonardom Dikaprijom.

madalina genea bila je u vezi sa džeradom batlerom
ADRIAN SANCHEZ-GONZALEZ / AFP / Profimedia 

Lepa Rumunka bila je i u vezi sa dizajnerom Filipom Plejnom, osvojio ju je i bogati trgovac umetninama Vito Šanabel, međutim čini se kako je to bila samo letnja avantura, jer je bivši dečko Hajdi Klum kasnije viđen s Irinom Šajk, iako niko od njih dvoje nikada nije potvrdio navode da su bili u vezi.

madalina genea bila je u vezi sa dizajnerom filipom plejnom
Instagram 

Na pitanje zašto se nikada nije udavala, prošle godine je odgovorila da su ljubav njenog života njena ćerka i majka, te da bi da kroz život radije ide sama i srećna nego sa pogrešnom osobom kraj sebe.

madalina je imala romansu sa vitom šanbelom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Madalina je karijeru započela sa 15 godina kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni. Zahvaljujući svojoj lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, a vremenom je promenila svoj izged.

madlaina genea oprobala se kao glumoca u filmu haouse of gucci
Giandomenico D'Angelo / IPA / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Manekenka je u par navrata izjavila da je nesigurna kada je reč o njenom izgledu, te se iz tih razloga i podvrgla operacijama, a zbog lepote porede je sa italijanskom divom Sofijom Loren.

madalinu zbog lepote porede sa sofijom loren
Instagram 

Pored mode, manekenka je uspešno zakoračila u filmske vode ulogom gorepomenute Sofije Loren u filmu "House of Gucci". Dok jedni smatraju da je Madalina leopa od čuvene glumice Sofije, drugi smatraju da je daleko od filmske dive.

Koliko liče ove dve lepe žene i koliko se Madalina promenila od početka karijere pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Lepa Rumunka nekad i sad

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!