Ceo svet već nedeljama priča o raskošnom venčanju Dženifer Lopez i Bena Afleka. Nakon što su se početkom leta venčali u Las Vegasu, ovog avgusta su organizovali ogromnu trodnevnu proslavu na Benovom imanju u Džordžiji i ponovo rekli „sudbonosno da“.

Ben Aflek i Dženifer Lopez na venčanju.
TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Podsetimo se da su Ben i Džen bili zajedno početkom 2000-ih, tačnije od 2002. do 2004. godine, i iako su tada bili vereni, došlo je do raskida. Čekali su skoro 20 godina da se ponovo zaljube i ovog puta su zaista stali pred oltar. Kako se radi o proslavi velike životne ljubavi, Dženifer je za venčanje sa Benom nosila čak tri venčanice po ceremoniji, a sada je fanove počela da časti intimnim fotografijama sa venčanja.

 Tako znamo da je na njihovom venčanju u avgustu bilo 135 ljudi i da je Dženifer nosila čak tri različite venčanice modne kuće Ralph Lauren, a među gostima je bila i Benova majka Kristofer En Bolt. Glumčeva majka se pojavila na venčanju, iako je samo dan pre povredila nogu i završila u bolnici, a dirljiv susret majke i sina na svadbi ovekovečila je njena tek udata snaja Dženifer.

Latino diva se time pohvalila na društvenim mrežama podelivši fotografiju na kojoj njen muž ljubi majku u čelo.

I dok je majka ispratila starijeg sina Bena u bračni život, njegov mlađi brat Kejsi nije došaona venčanje, ali je Dženifer poželeo dobrodošlicu u porodicu. 

"Dobre stvari vredi čekati", napisao je uz fotografiju na Instagramu na kojoj pozira sa Benom i Džej Lo, koja je snimljena još 2002. godine. Dodao je da želi da pevačici poželi dobrodošlicu u porodicu i napisao da je ona „dragulj koji svi toliko vole u ​​porodici.

U nastavku prisetite se toka veze Bena i Dženifer kroz našu galeriju.

PHOTOlink / Everett / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Dženifer Lopez i Ben Aflek zajedno posle 20 godina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!