Nakon drugog, raskošnog venčanja u Džordžiji o kojem mediji ne prestaju da pišu danima, Dženifer Lopez i Ben Aflek uživaju na drugom medenom mesecu.

Par se ovaj put odlučio za Italiju - Milano, dok su posle prvog venčanja u Las Vegasu dane provodili u Parizu.

Kako to obično biva, paparaci u stopu prate Džej Lo i njenog supruga, a ništa drugačije nije bilo ni ovaj put. Naime, Dženifer i Ben su snimljeni tokom šopinga u Milanu, a latino diva za popodnevnu šetnju izabrala je široke bele pantalone, krop top i šešir u istoj boji, a ceo look zaokružila je belom tašnom sa šarenim detaljima i krem sandalama sa platformom.

Njen dragi takođe je bio u casual izdanju - Aflek se odlučio za teksas patike, teget lanenu košulju ispod koje je nosi belu majicu i sportkse bele patike. Ipak, kao i uvek pažnju je privukao izgled Dženifer Lopez.

džej lo i ben aflek na medenom mesecu u milanu
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naime, o njenom izgledu se često piše, anakon što je nedavno snimljena u jednodelnom kupaćem kostimu ispod kojeg je nosila steznik, povela se polemika kako Dženifer zaista izgleda i da li su slike njenog savršenog tela koje gledamo na mrežama i u magazinima rezultat fotošopa.

S obzirom na to da su svetlost dana ugledale neobrađene fotografije pevačice i glumice, tako smo mogli i da vidimo kako Dženifer izgleda bez filtera i fotošopa. U prvi plan su došli njeni isklesani trbušnjaci koji su rezultat njenog dugogodišnjeg režima ishrane i treninga po kojima je poznata.

Dakle, iako je nedavno snimljena kako nosi steznik, sada nam je i više nego jasno da za tako nečim nema potrebe.

Instagram, MEGA / The Mega Agency / Profimedia Dženifer Lopez izgleda sjajno u 6. deceniji života

Čini nam se da Džej Lo uživa u životu punim plućima, jer kako je i sama nedavno rekla, nikada nije bila srećnija i konačno živi život kakav je oduvek želela, a to se i te kako odražava i na njen izgled, jer... samo srećna žena je lepa žena!

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Reklama za kremu Dženifer Lopez Instagram/JLoBeauty