Glumica i pevačica Dženifer Lopez neretko voli da objavi provokativne fotografije u bikiniju, ali i u sportskoj garderobi i tako ističe svoju figuru, a posebno trbušnjake na stomaku.

Trenutno je na Kapriju gdje odrađuje snimanje za jedan modni brend, a tom prilikom Dženifer Lopez uskočila je u nekoliko sjajnih kreacija. Ipak, pažnju je ukrao detalj kojem se obožavatelji nisu nadali.

Senzacionalne fotografije Dženifer Lopez u kupaćem kostimu u kojem pozira na ležaljci jednog luksuznog hotela na italijanskom Kapriju, obišle su svet brzinom munje. Njeno telo sve je oduševilo, a pogotovo obline kojima se rado hvali još od početka svoje karijere.

Čak je i u svom nedavnom dokumentarcu na Netflixu objasnila koliko joj se teško bilo da se probije 90-ih kada su u muzičkoj i filmskoj industriji vladali drugačiji standardi lepote. Prednost su imale visoke i mršave plavuše.

Možda zbog njenog insistiranja da joj prirodne obline dobro stoje, Lopezova je prikupila veliku broj obožavatelja. Plesom i redovnim treningom, ova 53-godišnjakinja ostaje u vrhunskoj formi već decenijama unazad, a njen izgled svi redovno hvale.

Ipak, čini se da i sama Dženifer ponekad oseća nesigurnost, a sve je otkrio jedan detalj na poslednjem snimanju.

Posle fotografija u kupaćem kostimu, na red je došlo i fotografisanje na brodu u crnoj pripijenoj haljini sa prorezom. I na latino divi je izgledala fenomenalno, ali je jedan pogrešan potez otkrio da se ispod nalazi steznik.

Dženifer se uvukla u steznik kako bi njena figura u haljini izgledala besprekorno i kako bi stisnula eventualne nesavršenosti u predelu stomaka i butina.

Ipak, steznik među zvezdama nije ništa novo. Kim Kardašijan i ostatak njene porodice redovno ih nose ispod svojih kreacija kako bi stvorili savršenu figuru vredne pažnje.

Na oblinama Džej Lo zavide i dosta mlađe, a kako zapravo izgledaju njeni trbušnjaci bez steznika pogledajte u nastavku:

MEGA / The Mega Agency / Profimedia, FJMG / Spread Pictures / Profimedia Dženifer Lopez

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!