Da je lepota dar od prirode i da novi trend estetske hirurgije zapravo nije nešto na šta se treba isključivo oslanjati, dobar primer je Dženifer Garner koja brine šta stavlja u svoje telo, pa tako i lice.

Glumica je otkrila svoje tajne lepote za Harper's Bazaar, uključujući savete koje bi prenela na svoje dve ćerke tinejdžerke koje ima sa bivšim mužem Benom Aflekom.

"Moj savet je da se manje gledate u ogledalo i da budete oprezni kada je u pitanju ubrizgavanje bilo čega u lice", rekla je zvezda 'Aliasa', a potom je nastavila:

"Budite veoma, veoma neverovatno razumni i sačekajte što je duže moguće da biste nešto dodali".

Dženifer Garner je protiv botoksa.
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

U doba kada se 20-godišnjaci odlučuju za preventivni botoks, Garner je takođe upozorila mlade ljude:

"Nemojte misliti da imate 37 godina i da morate da pumpate lice svačim". U stvari, lepotica "Danas 13 sutra 30" misli da bismo svi mogli da izdržimo manje udela u svoj izgled uopšte.

"Manje se gledajte u ogledalo, ne budite opsednuti i gledajte u ostatak sveta da vidite na šta biste umesto toga mogli da iskoristite svoje vreme. Svi gledamo svoja lica više nego što su ljudi nekada, i to nam ne pomaže. Opsednuti smo promenama ili kako da popravimo nešto na svom licu", primećuje glumica.

Ipak, iako Džej Lo insistira da nikada nije radila botoks, u to fanovi i te kako sumnjaju, iako ne zameraju. Zbog ovog komentara bivše Aflekove žene svi misle da je želela da "pecne" Džej Lo, a naročito iz razzloga što su tek nedavno uplivali u bračne vode, a kako je izgledalo njihovo venčanje pogledajte u nastavku:

Instagram Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!