Slavna manekenka Krisi Tajgen (36) prozvala je obožavatelje koji su je kritikovali da je ponovo radila nešto sa licem jer joj navodno, lice  skroz drugačije.

Naime, Krisi je objavila fotografiju s glisera na kojoj je pozirala sa sinom, a sliku je lajkovalo preko 255 hiljada ljudi, a neki od njih su je u komentarima prozivali zbog izlgeda.

"Lepa si, zašto stalno menjaš lice?" ,"Ne mogu da te prepoznam", "Ne ličiš na sebe"; "Izgledaš kao Megan Foks", "Opet si dirala lice", samo su neki od komentara. Ove reči očigledno su uznemirile Kirsi te je rešila da odgovori.

krisi tajgen sa sinom na gliseru
Instagram 

"Izgledam ovako otprilike deset godina. Baš ste neki", napisala je ona. Inače, o njenom izgledu dosta se pisalo ove ali i prethodne godine.

Krisi Tajgen do sada ima je imala nekoliko plastičnih operacija, za koje mnogi smatraju da joj nisu potrebne. Manekenka je sama pre nekoliko meseci otkrila da je uradila transplataciju obrva.

Krisi je takođe nedavno pričala da je vadila salo iz obrza kao i da je smanjivala grudi, zatim ih povećavala i tako u krug.

- Pogledajte, dr Dajmond mi je izvadio salo iz obraza. I otkako sam prestala da pijem, baš se vide rezultati. I sviđa mi se!, napisala je tada Krisi.

Ona je takođe 2017. priznala da je ulepšavala nos, čelo i usne, te da je na njoj sve lažno, sem obraza, a nedavno je i njih rešila da sredi.

2020. godine Krisi je odlučila da ukloni implantate u grudima, a 2019. je ponosno podelila da koristi botoks u pazuhu da spreči znojenje. Prema pisanju magazinu People, Tajgen je otkrila da „botoksiram pazuhe“ kao i da je to prema njenom mišljenju najbolji potez koji je do sada uradila.

krisi tajgen je povećava usne
Instagram 

Jednom prilikom je otkrila da već godinama unazad praktikuje i isisavanje sala iz pazuha, kako bi njene ruke izgledale tanje i kako bi se bolje osećala u otvorenim haljinama. Koliko se promenila u međuvremenu pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Instagram, printscreen/instagram Pogledajte koliko se promenila Krisi za nekoliko godina

Podsetimo, Krisi i njen suprug, pevač Džon Ledžend (43) čekaju treće dete, a srećnu vest manekenka je podelila na svojim društvenim mrežama. Situacija za poznate supružnike sigurno nije bila ni malo laka jer su pre dve godine izgubili dete.

Kako bi ostala trudna, Krisi je morala da se podvrgne postupku veštačke oplodnje.

krisi tajgen se znatno promenila od početka karijere
Instagram 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!