Popularna manekenka Krisi Tajgen nikada nije krila da se podvrgla plastičnim operacijama kako bi postigla željeni izgled. Međutim, njeno poslednje pojavljivanje privuklo je veliku pažnju, jer njeni obožavatelji smatraju da je Krisi zaista preterala.

Manekenka i supruga pevača Džona Ledženda snimljena je na ulicama Njujorka pre gostovanja u jednoj emisiji, kada je mnoge iznendila svojim izgledom. Primetno je da je Krisi izgubila na kilaži, ali i da je radila svoje lice. Ponovo".

"Šta je uradila sa svojim licem", "Krisi ne ličis na sebe", "Ova žena nema granice", samo su neki od komentara na društvenim mrežama na račun novih slika Kirsi Tajgen.

Krisi snimljena na ulicama Njujorka
Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Krisi Tajgen do sada ima je imala nekoliko plastičnih operacija, za koje mnogi smatraju da joj nisu potrebne. Ipak, poslednja u nizu izazvala je mnoštvo komentara, nakon što je manekenka otkrila da je uradila transplataciju obrva.

Naime, Krisi je tada na Instagramu podelila najnovije rezultate svoje operacije - transplantacije obrva. Ispod video snimka je napisala:

- Dobro došle, nove dlake na obrvama! Krisi prvi put govorila o svojoj operaciji - transplantacije obrva prošle godine u novembru, a tada je postavila selfi iz kancelarije plastičnog hirurga doktora Džejsona Dajmonda.

Uz selfi je tada stavila i tekst u kom objašnjava svoju potrebu za procedurom.

- Šminkam se samo kad moram, ako mogu da izbegnem to i uradim, tako da sam bila mnogo uzbuđena zbog ove operacije, transplantacije obrva, u kojoj vam uklanjaju dlake sa potiljka, objasnila je ona.

Krisi je takođe nedavno pričala da je vadila salo iz obrza kao i da je smanjivala grudi, zatim ih povećavala i tako u krug.

- Pogledajte, dr Dajmond mi je izvadio salo iz obraza. I otkako sam prestala da pijem, baš se vide rezultati. I sviđa mi se!, napisala je tada Krisi.

Ovaj zahvat je sve moderniji, a izvodi se kako bi linija vilične kosti i sami obrazi bili definisaniji i oštriji. Krisi je još 2017. priznala da je ulepšavala nos, čelo i usne, te da je na njoj sve lažno, sem obraza, a nedavno je i njih rešila da sredi.

Krisi je prošle godine tvrdila da su joj usta otekla zbog alergijske reakcije
Instagram 

Takođe, 2020. godine Krisi je odlučila da ukloni implantate u grudima, a 2019. je ponosno podelila da koristi botoks u pazuhu da spreči znojenje. Prema pisanju magazinu People, Tajgen je otkrila da „botoksiram pazuhe“ kao i da je to prema njenom mišljenju najbolji potez koji je do sada uradila.

Jednom prilikom je otkrila da već nekoliko godina praktikuje i isisavanje sala iz pazuha, kako bi njene ruke izgledale tanje i kako bi se bolje osećala u otvorenim haljinama.

Krisi 2010 na početku svoje karijere
Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia 

Ipak, promene na njenom licu su najviše očigledne, a dok ona na Instagramu tvrdi da je zadovoljna novim izgledom, njenim pratiocima se nova faca nimalo ne dopada, a mnogi komentarišu da uopšte više ne liči na sebe. I zaista kada uporedimo njene stare slike s početka karijere, promena je i više nego očigledna.

Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Instagram Koliko se manekenka promenila


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!