Loš period za Krisi Tajgen, čini se, konačno iza nje. Poznati par, pevač Džon Ledžend i tv zvezda i model Krisi Tajgen čekaju dete! Manekenka je vest saopštila putem društvene mreže Instagram gde je objavila fotografiju na kojoj u vešu pokazuje trudnički stomak.

"Poslednjih nekoliko godina bile su u najmanju ruku mračne emocije, ali radost je ponovno ispunila naš dom i srca", napisala je Krisi koja sa suprugom Džonom Ledžendom ima ćerku Lunu i sina Majlsa.

Pristizale su brojne čestitke poznatih ličnosti - od Irine Šajk do Kejt Bekinsejl.

Manekenka je u postu na mrežama otkrila da je dugo odlagala da objavi da je ponovo trudna.

"Posle svakog pregleda rekla sam: 'U redu je, ako je danas zdrava, objaviću', ali onda odahnem kada čujem otkucaje srca i shvatim da sam i dalje previše nervozna".

krisi tajgen je trudna po treći put.
Instagram 

Istakla je da je zdravstveno stanje za sada savršeno i da je ona puna nade, ne osvrćući se na tužnu prošlost koja joj je potpuno okrenula život. Naime, Krisi Tajgen i Džon Ledžend su 2020. izgubili prevremeno rođenog sina kog su nazvali Džek. U znak sećanja na njega oboje su istetovirali njegovo ime.

„Uprkos mnogim transfuzijama krvi, beba nije uspela da dobije sve što joj je potrebno da preživi. Nismo uspeli da zaustavimo krvarenje. Šokirani smo i osećamo duboku bol zbog gubitka. U svojim najmračnijim danima tugovaćemo, ali ćemo se i jače zagrliti i voleti pa ćemo tako i proći kroz sve ovo“, napisala je manekenka uz svoju objavu na Instagramu.

Nakon toga se na nekoliko meseci povukla iz javnost života, a onda je doživela javni linč 2021. i tako od jedne od omiljenih zvezda postala najomraženija žena u Holivudu. Ovaj nadimak nije dobila tek tako, već nakon što su procureli njeni tvitovi iz 2011. u kojima je tada 16-godišnjoj starleti Kortni Stoden poručila da "treba da se ubije".

Ipak, čini se da se Krisi u potpunosti pomirila sa proslošću i da sada gledamo samo pravo, te da je posvećena ovoj toliko željno iščekivanoj trudnoći. Krisi i Džon su poslednji put u javnosti viđeni u maju u Egiptu sa decom, a tada se još uvek nije primećivao njen tudnički stomak. Krisi je u februaru na društvenim mrežama saopštila da prolazi kroz proces vantelesne oplodnje napomenuvši da joj je cilj da sačuva što više zdravih jajnih ćelija i samim tim dobije zdrave embrione.

Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia, Instagram Krisi Tajgen radila je nekoliko intervencija na svom licu

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!