Glumica Skarlet Johanson snimljena je proteklog vikenda kako uživa sa suprugom Kolinom Džostom na obali Hamptonsa, popularnog odmarališta u blizini Njujorka na jahti.

Paparaci su imali priliku da snime Skarlet u bikiniju, što se gotovo nikada nije desilo do sada. Glumica je tom prilikom pokazala svoju vitku figuru koju krase velike tetovaže.

37-godišnjakinja glumica koja inače važi za jednu od najlepših žena u Holivudu blistala je u dvodelnom kupaćem kostimu bordo boje, dok je na glavi imala beli kačket i naočare za sunce.

skarlet johanson snimljena prvi put na plaži
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

Skarlet je uživala u suncu, te se tako malo sunčala, ali lepo vreme iskoristila je i za sportske aktivnosti, te je vozila skuter na vodi.

skarlet johanson na odmoru na jahti
TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia 

S obzirom na to da javnost nije imala priliku da do sada Skarlet vidi u bikiniju, tako nas ne čudi zbog čega su ove slike privukle veliku pažnju. Glumica je na račun izgleda dobila niz komplimenata.

"Prepela žena", " Kakvo osveženje videti jednu prirodnu ženu kako odmara kao sav normalan svet", "Ona uvek blista, u svakom izdanju", samo su neki od komentara, a više fotografije lepe plavuše pogledjate u galeriji u nastavku teksta:

Shutterstock, Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Lepu glumicu snimili paparaci

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!