Na jahti od 80-ak metara koju je kupio 2019. godine italijanski tenor Andrea Bočeli provodi se s dugogodišnjom suprugom Veronikom Berti.

Par se potpuno opustio, što su iskoristili dežurni paparaci, koji su zabaležeili intimne trenutke poznatog para.

Dok se penjao stepenicama iz mora, Veronika je svom suprugu povukla kupaći gaće i nehotice i tako otkrila njegovu zadnjicu. Međutim, to nije sve.

Andrea Bočeli izlazi iz mora dok mu žena nehotice povlači kupaće gaće
Profimedia 

Dok je bila na palubi, Veronika je presvlačila gornji deo bikinija kostima, a u jednom trenutku videle su se njene grudi.

Inače, Veronka i Bočeli u braku su osam godina, a poznaju se još od 2002. godine kada je  počela da radi kao njegova menadžerka nakon čega su postali dobri prijatelji.

Veronika Betzi snimljena na jahti kako se presvlači
profiemdia 

Prijateljstvo se u partnersku ljubav pretvorilo tek nakon deset godina. Malo nakon što je upoznao Veroniku, Bočeli se razveo od prve žene Enrike Kenzati sa kojom je bio u braku 10 godina i s kojom ima dva sina. Veronika je tada imala samo 18 godina, a nakon što ju je upoznao, iste večeri joj je otpevao ariju. To je bilo dovolljno - pesmom ju je osvojio!

"Svi su bili tamo, bio je to zaista divan trenutak između nas. To je bio najbrži, najhitriji početak, jer smo iste noći počeli da živimo zajedno", rekao je Bočeli. Kako je rekao rzlika od 26 godina je učinila stvari lakšim, a ne težim.

veronika i bočeli u braku su 8 godina
Shutterstock 

"Velika razlika u godinama je tradicija u mojoj porodici – postojala je i kod mog oca i moje majke. Osim toga, veoma sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima", rekao je Bočeli.

Veronika je izjavila da ih je muzika uvek spajala, a 2012. godine su dobili ćerku Virdžiniju.

Shutterstock, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Italijanski tenor oženio je Veroniku 2014. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!