Andrea Bočeli održao je pre nekoliko dana spektakularan koncert na platou ispred Geozavoda, a sada je, nakon više nego radne sezone konačno otišao na zasluženi odmor. Sa svojom porodicom odmarao je u rodnoj Italiji, a od njega se nisu odvajali kako supruga Veronika tako i njihova ćerkica ali i sin Mateo kojeg je dobio u prvom braku.

Uživala u suncu i moru, što se dalo zaključiti i po fotografijama na mrežama, a obožavatelji slavnog tenora komentarisali su da je lepo videti porodicu koja se toliko voli.

Andrea Bočeli uživa na odmoru sa porodicom.
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Naročito ako se uzme u obzir početak romanse između njega i Veronike kao i glasina da je upravo zbog nje ostavio suprugu Enriku Kenzati nakon 10 godina braka i dvoje dece - sinova Matea i Amosa čije fotografije možete videti u nastavku.

Shutterstock Sinovi italijanskog tenora izrasli su u zgodne momke

Ipak, tenor je u odnos sa Veronikom uplovio tek nakon razvoda, a priča onjihovom upoznavanju i zbližavanju podseća na romantične filmove. Naime, Andrea je sreo Veroniku na jednoj zabavi 2002. godine. Ona je tada imala samo 18 godina, dok je slavni tenor već gazio 44. Iste večeri kada su se upoznali otpevao joj je ariju. To je bilo dovolljno - pesmom ju je osvojio!

Andrea Bočeli pesmom je osvojio Veroniku.
Shutterstock 

"Svi su bili tamo, bio je to zaista divan trenutak između nas. To je bio najbrži, najhitriji početak, jer smo iste noći počeli da živimo zajedno", rekao je Bočeli. Kako je rekao razlika od 25 godina je učinila stvari lakšim, a ne težim.

"Velika razlika u godinama je tradicija u mojoj porodici – postojala je i kod mog oca i moje majke. Osim toga, veoma sam religiozan, a razlika u godinama je nešto što često vidite u biblijskim brakovima", rekao je Bočeli.

Andrei Bočeliju ne smeta velika razlika u godinama.
Shutterstock 

Veronika je izjavila da ih je muzika uvek spajala, a 2012. godine, kad su dobili ćerku Virdžiniju, zajedno su izveli prelepu verziju ljubavne pesme "Qualche Stupido". 

Kako je istakao Bočeli, to je bio njegov san, a dve godine kasnije, slavni par se venčao u Toskani.

Emocije između njih jake su kao i prvog dana, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

Shutterstock, Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia Italijanski tenor oženio je Veroniku 2014. godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!