Nova knjiga otkriva do sada nepoznate detalje odnosa Kejt Midlton i Megan Markl. Naime, dosta se pisalo o njihovom sukobu, a o tome da je Kejt Midlton briznula je u plač nakon što je Megan princezu Šarlot uporedila sa ćerkom svoje najbolje prijateljice Džesike Malroni, dok su se deveruše sređivale uoči kraljevskog venčanja, piše Tom Bover u svojoj novoj knjizi "Osveta".

Autor pomenute knjige navodi kako su mu neimenovani izvori rekli da se Kejt i Megan nikako nisu slagale oko dužine i kroja haljine princeze Šarlot, kao i oko toga da li deveruše treba na venčanju da budu odevene u helanke.

On takođe piše da je Meganino insistiranje sve vreme podržavala njena bivša najbolja prijateljica i majka druge deveruše Džesika Malroni.

"Neki bi rekli da je Megan upoređivala Ajvi sa Šarlote", prenosi Daily Mail.

O ovom sukobu počelo je da se piše 2018. godine nakon što su u javnost dospele informacije da je Megan navodno rasplakala vojvotkinju od Kembrdiža zbog svađe oko haljina za deveruše.

Megan je ove navode demantovala u intervjuu kod Opre Vinfri i otkrila je da je situacija zapravo bila obrnuta.

megan markl i kejt midlton posvađale su se uoči venčanja
MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Ona je bila uznemirena zbog nečega, ali je to priznala i izvinila se, donela mi je i cveće", rekla je Megan i dodala:

"To nije bio sukob, mislim da nije fer prema njoj ulaziti u detalje, jer se izvinila. Teško je bilo preboleti krivicu za nešto što ne samo da nisam učinila, već mi se dogodilo".

Tom u knjizi navodi neimenovane izvore koji su mu rekli da se neslaganje između njih dve nastavilo.

Tokom gostovanja u jednoj emisiji Tom je priznao da su svi ljudi koji su bili njegov izvor uglavnom bile osobe koje ne vole Megan Markl. Dodao je i kako je vojvotkinja od Saseksa svojim zaposlenima dala do znanja da ne razgovaraju s njim, ali uprkos tome je tvrdio da je njegova biografija nepristrasna.

"Probrao sam, nisam stavljao stvari koje nisu istinite i koje se ne mogu proveriti", izjavio je autor knjige "Osveta" u kojoj je otkrio i kako je Kejt bila umorna nakon rođenja princa Luisa i iritirana pritužbama kako Megan maltretira svoje osoblje.

Kraljevska stručnjakinja Kejti Nikol izjavila je kako Kejt nikada nije želela da informacije o neslaganju izađu u javnost jer smatra da je situacija i te kako ponižavajuća.

kejt midlton nije želela da istina o odnosu s megan procuri u javnost
i-Images / Eyevine / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!