Popularni supružnici, Hejli i Džastin Biber proteklih nekoliko meseci prolazili su kroz težaek period. Uzrok tome bili su zdravstveni problemi koji su pogodili najpre slavnu manekenku, a nakon toga i njenog supruga.

Naime, Hejli je ranije ove godine bila hospitalizovana nakon što je pretrpela moždani udar. Samo nekoliko nedelja kasnije Džastinu je dijagnostikovan Ramsay Huntov sindrom, zbog čega je nedeljama imao delimičnu paralizu lica. Ipak, čini se kako su nevolje sada iza ovog para jer njihove fotografije sa odmora prikazuju kako trenutno žive idilično.

hejli i džastin biber na odmoru na jezeru
Splash News / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Poznati par odlučio je da odmor provede na jezeru na severu države Idaho, a fotografije pokazuju da Heli i Džastin tamo i te kako uživaju. Osim kupanja u jezeru, odmor su iskoristili i za šetnju s vodičem, kao i razgledanje gradića u terencu.

Lepa manekenka još jednom je pokazala isklesanu liniju, ovaj put u belom bikiniju, a mnogi su komentarisali kako izgleda bolje nego ikad. 

Takođe prethodnih meseci dosta se pisalo da Hejli nije bila srećna u braku, što su mnogi zaključili na osnovu ponašanja slavnog para i slika manekenke na kojima je izgledala tužno.

Na internetu mogu da se nađu brojni snimci na kojima se Džastin ne ponaša nimalo džentlmenski pored atraktivne supruge. Hejli je jednom prilikom otkrila i da su bili pred razvodom, ali i da je njena majka zaslužna je što je još uvek u braku sa Džastinom.

Manekenka je u podkastu "In Good Faith with Chelsea & Judah Smith" rekla da je prva godina braka bila stravična jer nije imala poverenja u njega.

džastin i hejli biber
The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

- Sećam se da sam je zvala više puta, a poslednji put u Bruklinu sam joj rekla: "Jednostavno ne mogu. Nema šanse da ću moći ovako da živim ako će ovako biti zauvek. I samo se sećam da je bila tako mirna preko telefona i da je rekla: 'Proći će, i ti ćeš biti dobro i on će biti zdrav, a mi smo tu za tebe, rekla je Hejli. Ipak, čini se da je loš period iza njih, te da su uspeli da prevaziđu nevolje u braku.

Splash News / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia Nevolje su iza slavnog para


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!