Pevačica Nevena Božović sa scenom se upoznala prvi put na Dečijoj pesmi Evrovizije, međutim, šira javnost ju je upoznala tokom takmičenja u "Prvom glasu Srbije".

Nakon toga usledio je odlazak na Evroviziju, gde je Nevena našu zemlju predstavljala pesmom "Kruna" koju je posvetila svom partneru.

Tokom cele karijere, kako na početku tako i sada, Nevena je imala neizmernu podršku svojih roditelja.

Iako Nevena nije neko ko voli da eksponira svoju porodicu, nismo mogli a da ne primetimo njenu majku Ružicu, koja je ćerki bila ogromna podrška na samim počecima njene karijere.

Nevenina mama javnosti je posebno interesantna zbog velike fizičke sličnosti koju ima sa naslednicom, ali i činjenice da izgleda veoma mladolika, kao da je Nevenina sestra, a ne mama, što komentarišu i pevačicini obožavatelji na mrežama.

Majka Nevene Božović je ostvarena na poslovnom polju - Ružica radi kao profesor tehničkih nauka. Sa ćerkom deli ljubav prema muzici, putovanjima, a odnedavno je i Neveninoj ćerki Anki posvećena baka.

Više fotografija Nevene i njene majke pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

pritnscreen/instagram Majka Nevene Božović

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!