Dani kada su Nevena Božović i Sara Jovanović bile dobre drugarice očigledno su daleko iza njih, jer se sada čini da nekadašnje koleginice iz benda nikada više neće moći da budu makar u korektnim odnosima.

Naime, nije tajna da pevačice koje su nekada bile u grupi "Moje tri" zajedno sa Mirnom Radulović, odavno ne razgovaraju, a nakon lošeg plasmana na Evroviziji davne 2013. godine, svaka je krenula svojim putem.

I tada se na sva zvona pisalo o sukobu koji je postojao između članica, a koji je kulminirao malo pred takmičenje. Kako su mediji tada prenosili, Sara Jovanović i Nevena Božović imale su problem zbog odbojkaša Aleksandra Atanasijevića, sa kojim je Jovanovićeva bila, a koji je potom uplovio u romansu sa Božovićevom.

Sukob između Sare Jo i Nevene božović datira još od kada su bile u grupi "Moje tri".
printscreen/youtube 

Na Beoviziji su se trudile da budu profesionalne, ali tokom nastupa bilo je primetno da Nevena izbegava Sarin pogled, koja je veselo poskakivala po sceni. U jednom trenutku je pokušala da se nakači na Nevenino rame – iako se Božovićeva u prvih mah pomerila, Jovanovićeva je uspela u svojoj nameri.

Pevačice nikada zvanično nisu potvrdile da su prekinule komunikaciju, no u javnosti se nikada nisu pojavile zajedno, a na gradskim događajima izbegavaju jedna drugu.

Ista situacija odvila se i na nedavnom festivalu "Skale 2022.", gde su se pevačice srele, međutim, Nevena je brzo napustila prostoriju.

Šuška se da je upravo Božovićeva ta koja je zategla odnos, jer je Sara Jo bila voljna da porazgovara, kako prenosi Blic. Ipak, činilo se da Nevena ne odustaje od svojih principa.

- Roditelji su me vaspitali da se javim svim ljudima koje poznajem, za razliku od nekih- oštro je prokomentarisala Sara Nevenin postupak.

Sara Jo u skupocenom bodiju zapalila Crnu Goru Instagram

Ovo inače nije prvi put da je Jovanovićeva prokomentarisala odnos sa nekadašnjom drugaricom. Ona je nedavno u emisiji "Kontrashow" otkrila detalje sukoba, a iako nije imenovala Nevenu, mnogima je bilo jasno da govori upravo o plavokosoj pevačici.

- Desilo mi se to sa koleginicom, koja mi je bila jako bliska, koja se našla sa mnom na takmičenju pre 10 godina. U jednom trenutku svašta se izdešavalo, svašta se pojavilo u medijima, ja sam to sve ignorisala, očekujući da će druga strana da me pozove na neku kafu da se sve to razjasni- otpočela je Sara svoju stranu priče za Kurir tv.

Sara jovanović nedavno je prokomentarisala sukob sa Nevenom Božović.
printscreen/youtube 

- Onda sam ja nju pozvala na kafu jer sam videla da tu postoji neka ogromna neprijatnost. Dobro šta se zbiva, zvučaću kao tinejdžerka, ali videla sam da si me otpratila sa Instagrama. Ona mi je rekla da ju je tako posavetovala osoba koja joj vodi Instagram. Ja sam sedela preko puta nje i shvatila da nema uopšte poente moja posvećenost i moje razumevanje. Sve je palo u vodu - rekla je Sara.

Nevena božović nema nameru da se miri sa Sarom jo.
Instagram 

Sara je istakla i da joj je žao što su neke stvari među njima i danas ostale nejasne.

- Tako se završilo. Žao mi je jer su neke stvari i danas ostale nejasne, ali prosto ne volim da mi neko vređa inteligenciju - zaključila je Sara, a da li će nekadašnje drugarice ipak uspeti jednog dana da se izmire, ostaje da vidimo.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!