Jelena Karleuša saopštila je putem Instagrama da se razvodi od Duška Tošića. Jelena i Duško su braku koji je traJao 15 godina dobili dve ćerke - Atinu i Niku, a pop diva je trenutno u fazi preseljenja u novi luksuzni dom koji se nalazi na Dedinju.

Kako je Jelena sama otkrila, imovina će pripasti njihovim ćerkama Atini i Niki, a renoviranje vile koju su kupili pre četiri godine privodi se kraju.

Velelepna nekretnina koja se nalazi na Dedinju izgleda poput vila u Holivudu, a samo Jelenin garderober ima 250 kvadrata.

Jelena Karleuša u novoj vili
pritnscreen/instagram 

"Ova kuća i vrt u mediteranskom stilu poseduju nešto što sam tražila čitavog života, a to su savršena energija i apsolutni mir. Pogled na Košutnjak je nestvaran i prosto lekovit. Zvukovi grada se ne čuju, imate utisak da ste na moru jer tu je čak i miris smole koji dopire sa naših starih borova. Najlepši deo kuće je ogromna terasa koja gleda na vrt, bazen i zalazak sunca. Trudila sam se da sve bude u pastelnim, umirujućim tonovima. Ima dosta elemenata od drveta i mermera.

Meni je protok energije vrlo bitan i sve radim po osećaju, pa je to bio slučaj i sa opremanjem životnog prostora. Izuzetno osećam kada neki zid, boja ili element prekidaju protok energije i svetla, pa se rukovodim isključivo time. Mene pomodarske stvari ne interesuju. Kuća se pravi prema onom ko u njoj treba da živi i bude srećan. Ovde ko god uđe oseti mir, spokoj i lepu energiju. Eto, taj stil preovladava", rekla je Jelena za Hello.

Jelena će u ovoj vili živeti sa ćerkama, a kako je otkrila, svako će imati svoj sprat.

"Kuća je ogromna i svako ima svoj sprat. Tek sam nedavno izbrojala da imamo deset kupatila jer u većinu i ne ulazim. Moja oaza je specijalno projektovan garderober od 250 kvadrata, koji ima i saunu, kupatilo, deo za odmaranje, vešernicu, stan za zaposlene. Po mojim željama i nacrtima napravila sam deo koji je meni bitan i zbog posla i zbog lične satisfakcije. Prostor ima adekvatno svetlo, ogledala, pametno i funkcionalno osmišljeno odlaganje mojih petsto pari cipela, tašni, garderobe...

Da bi ljudi shvatili koliko je ozbiljno teško imati organizovan garderober ove veličine i kapaciteta, reći ću da jedna žena radi samo kao garderoberka. Ona mora da zna način na koji se šta kači, gde i sa čim, mora da razlikuje brendove, sezone i vintidž stvari od posebne vrednosti. Veliki sam kolekcionar visoke mode i dizajnerskih komada, a pošto sve to sakupljam skoro trideset godina, jasno je da je reč o ozbiljnoj kolekciji koja mi znači", ispričala je JK.

Instagram Jelena Karleuša obožava detalje tračica na struku.

Ona je nedavno pokazala deo njenog garderobera u novoj vili, a kako izgleda pogledajte u nastavku:

Jelena Karleuša se seli u novu kuću Instagram