Ilon Mask je s kolegicom Šivon Zilis dobio blizance u novembru 2021. godine, a za to se saznalo tek sada.

Šivon Zilis, izvršna direktorka kompanije "Neuralink", koja razvija moždane čipove, a čiji je suosnivač i predsednik, takođe Mask, krajem prošle godine u studenom, tvrdi novi izveštaj Business Insidera, rodila je blizance. 

Business Insider izveštava da su Mask i Zilis podneli zahtev za promenu imena blizanaca kako bi "imali očevo prezime i sadržali majčino prezime kao deo srednjeg imena".

Naredbu je navodno odobrio sudija iz Ostina u Teksasu u maju, iako imena dece i dalje ostaju nepoznata.

Prema Business Insideru, blizanci su rođeni samo nekoliko nedelja pre nego što su Mask i sada bivša Grajms dobili svoje drugo dete, devojčicu po imenu Exa Dark Sideræl, od surogat majke u decembru 2021. Takođe imaju zajedničkog dvogodišnjeg sina neobičnog imena X Æ A-Xii.

Grajms i Ilon Mask imaju dvoje dece.
Robyn Beck / AFP / Profimedia 

Koliko je ljubavni život Ilona Maska turbulentan poznato je i široj javnosti, tako da ovo razotkriće o rođenju blizanaca dok je čekao dete sa bivšom uopšte nije šokirala javnost. Ipak, mnoge stvari u prošlosti jesu, a u svemu tome su učestvovale njegove izabranice.

Žastin Vilson

Njihova ljubav počela je još u mladosti, nevinim Elonovim pozivom na sladoled. Par se upoznao još dok je Ilon bio student, a ona ga je pratila kroz život i brojne uspone i padove. Venčali su se u januaru 2000. godine i ubrzo dobili sina Nevadu koji je ubrzo preminuo sa samo 10 nedelja. Ipak, par je želeo decu što pre. Žastin se podvrgla kroz ni malo jednostavan postupak i rodila blizance.

Potom su ponovili postupak veštačke oplodnje i dobili trojke. Za pet godina carskim rezom rodila je petoro dece.

Žastin svoju privatnost nije želela da krije od javnosti, pa je rado podelila detalje braka sa ilonom.

"U kasno proleće 2008, moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod posle osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije poslao mi je poruku da se verio sa prelepom britanskom glumicom Talulom Rajl koja je u ranim dvadesetima, i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem, ocem moje petoro dece, pretvorio u kliše", otkrila je jednom prilikom bivša gospođa Mask.

Sa Talulom Rajli se ženio čak dva puta

2010. godine Ilon se venčao sa britanskom glumicom Talulom Rajli, ali taj brak je potrajao samo dve godine. 2013. godine njih dvoje su popravili odnos pa su se ponovno venčali. Uspeli su nekako da "izdrže" u braku do 2016. godine kada su konačno raskinuli odnos.

Talula Rajli i Ilon Mask su se dva puta venčali i razveli.
Shutterstock 

Iz braka sa Maskom izašla je bogatija za 16 milijardi dolara koje joj je uplatio na bankovni račun. Dovoljno da glumica više ne mora da radi išta do kraja života.

Amber Herd

Ilon je ponovo bio slobodan, a ubrzo je "privukao" bivšu suprugu Džonija Depa, Amber Herd, koja je u žiži javnosti od suđenja s holivudskom zvezdom, ali do venčanja nije došlo. U vezi nisu izdržali ni godinu dana, a pričalo se da nisu mogli da se posvete jedno drugom zbog obaveza i da su ostali u dobrim odnosima. Kratko je bio u vezi sa Amber Herd, nakon čega je uplivao u romansu sa Grajms s kojom je dobio sina.

Ilon Mask je kratko bio u vezi sa Amber Herd.
pritnscreen/instagram 

Kler Elis Bučer - Grajms

Grajms i Mask su se upoznali preko Tvitera. Mask je kasnije za The Wall Street Journal rekao da voli Grajms zbog njene „divlje umetničke kreativnosti i hiperintenzivne radne etike“.

U januaru 2020, Grajms je objavila fotografiju na svojim Instagram i Tviter nalogu na kojoj se činilo da je trudna. Kasnije je potvrdila da čeka bebu sa Maskom. Mask je objavio rođenje svog sina, kojeg su on i Grajms nazvali „X Æ A-Xii Musk“. Mnogi su kasnije spekulisali kako se ime izgovara, a njih dvoje su davali različite izjave po tom pitanju. Za sad – kako je poznato publici – kratko ga zovu Eks (X). 

Grajms i Ilon Mask na Met gali.
Shutterstock 

I sve je delovalo naizgled savršeno dok u decembru 2021. Ilon nije otkrio da je singl. Grajms i Mask su se, inače, prvi put u septembru rastali zbog poslovnih obaveza, s obzirom na to da je čuveni biznismen često zbog svojih kompanija, kao što su "Spejs eks" i "Tesla", morao da boravi u Teksasu ili inostranstvu, dok je kanadsku umetnicu posao vezivao za Los Anđeles.

On je za PageSix kazao da su on i Grajms „polurazdvojeni, ali se i dalje vole, često se viđaju i da su u odličnim odnosima“. 

Njih svoje su dobili i drugo dete, devojčicu takođe specifičnog imena – Eka Dark Sideræl Mask. Rođena je u decembru 2021. surogat majčinstvom.

Nakon burnih veza, sada se navodno skrasio pored 23 godina mlađe.

Nataša Baset

Na kraju, nova devojka Ilona Muska je australijanska glumica Nataša Baset (27), mlađa od njega 23 godine, koja je izjavila da je "pala na njegov mozak, a ne na njegov bankovni račun". Mnogi joj, ipak, nisu poverovali.

Nataša igra u nadolazećem filmu o Elvisu Prisliju, gde tumači lik njegove devojke Diksi, a glumom se bavi od 14. godine. Strani mediji preneli su da su počeli da se zabavljaju nedugo nakon što se razišao sa svojom najvećom ljubavi, pevačicom Grejms.

U galeriji pogledajte više fotografija Ilona Maska.

TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Gene Blevins / Zuma Press / Profimedia Ilon Mask i Grajms raskinulu su nakon tri godine

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!