Ilon Mask konačno je ponovo srećan u ljubavi. Kako strani mediji pišu, "više ne mora da partija sa majkom kao što je do sada bio slučaj", verovatno aludirajući što se na velikom broju svečanostu, u poslednje vreme pojavio upravo s njom, već je njegovo srce ukrala lepa glumica Nataša Baset.

O njihovoj vezi šuška se već neko vreme, a prvi put su uhvaćeni krajem februara na aerodromu, samo par meseci nakon što se saznalo da je sa bivšom partnerkom Grajms dobio drugo dete.

Sada su "golupčići" uhvaćeni tokom odmora u San Tropeu, gde je Mask došao na svadbu bliskog prijatelja, a paparaci su ih uslikali dok su bili na ručku. Par je viđen na ručku na terasi hotela "Cheval Blanc", gde sobe koštaju više od 1. 300 dolara za noć, a pijuckali su vino, a Nataša nije skidala osmeh sa lica.

Međutim, mnogi nisu mogli da ne postave pitanje i šta je Maskovim licem, s obzirom da se čini da je preterao sa filerima. Zapravo, na mrežama je mnogima bilo čudno da neko ko se bavi naukom i inžinjeringom ode u toliku krajnost da svoje lice izdeformiše filerima.

Neko je čak napisao da izgleda kao da je najbogatiji čovek nacrtao obrve, te da je posebno čudan deo oko očiju, gde se fileri ujedno i najviše vide.

Inače, 27-godišnja Nataša je do sada najmlađa Ilonova devojka, a čini se da ju je dobro prihvatila i Maskova majka Maje koja se i pojavila na premijeri njenog filma na Festivalu u Kanu.

Maje i Ilon Mask podržali su njegovu novu devojku u Kanu.
Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia 

"Nataša i Ilon se viđaju već nekoliko meseci. Prvo je to bio prijateljski odnos, a nakon što se on razveo od Grajms postalo je nešto više. Ona naporno radi na svojoj karijeri, a on podržava njenu želju da bude poznata po svojim uspesima, a ne kao njegova devojka", rekao je izvor pre nekoliko meseci.

Ipak, pojedinci na mrežama se pitaju šta je Nataša videla u Masku, pogotovo nakon novih paparaco fotki. Naravno, nisu izostali komentari da je "sponzoruša", odnosno da je sa njim samo zbog para. Ipak, njeni prijatelji misle drugačije.

"Ona je prelepa i mogla bi da mira muškarce, ali kaže da obožava Ilona jer je tako pametan i zanimljivo joj je kada su zajedno", kaže izvor za "Daily Mail".

Podsetimo, milijarder je pre Nataše bio u vezi sa pomenutom Grajms, te Amber Herd, britanskom glumicom Talulom Rajli i Žistin Vilson. Ima sedmoro dece, a još Natašinih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Nataše Baset, nove devojke Ilona Maska.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!