Ilon mask poznat je po burnom ljubavnom životu, ali čini se da ga niko nije tako "preveslao" kao njegova bivša supruga Talula Rajli.

Dva puta su stali pred oltar, sa njim je dobila i dete, međutim, na ljubav je ipak stavljena tačka, a nekadašnja gospođa Mask izašla je iz priče bogatija za 16 milijardi dolara

Ipak, nakon razvoda nije dugo samovala već je pre nekoliko meseci uplovila u vezu sa nekadašnjom dečijom zvezdom Tomasom Brodi-Sangsterom koga sigurno pamtite po ulozi u filmu "Zapravo ljubav".

Talula Rajli pre nekoliko meseci uplovila je u vezu sa nekadašnjom dečjom zvezdom.
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Mnogi su im prognozirali brz kraj, međutim, emocije su se rasplamsale, a par izgleda srećnije nego ikad. Sada su se prvi put pojavili na nekom događaju zajedno, a očevici kažu da su se sve vreme ponašali kao zaljubljeni tinejdžeri i razmenjivali nežnosti.

Par je prošetao crvenim tepihom gala večeri u otmenom hotelu Londoner, a onda su nakon nekoliko čaša šampanjca zaplesali.

Talula Rajli i Tomas Brodi Sangster dobro su se zabavljali na dodeli BAFTA nagrada.
David Fisher for BAFTA / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Bivša gospođa Mask (36) nosila je elegantnu haljinu s potpisom londonskog dizajnera Glavana čija je cena nešto manja od 2.000 evra, dok je Tomas (31) nosio neobičan sako.

Talula Rajli, Tomas Brodi Sangster privlačili su pažnju posetilaca BAFTA dodele nagrada.
Joanne Davidson / Camerapress / Profimedia 

Sve vreme nisu skidali osmehe, a Talula je delovala lepše nego ikad. Podsetimo, nju su svojevremeno nazivali i "rasturačicom porodica" jer su je optuživali da je urpavo ona kriva za raspad Maskovog prvog braka.

Talula Rajli navodno je rasturila Maskov brak.
Photoshot / Avalon / Profimedia 

"U kasno proleće 2008. godine moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da se verio sa prelepom britanskom glumicom Talulom Rajli koja je u ranim dvadesetim, i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše", izjavila je jednom prilikom Žastin Mask, prva supruga najbogatijeg čoveka sveta.

Ako ništa, sada Taluli niko ne može da pripiše da je nekome uništila vezu, a neki izvori tvrde i da se čuju "svadbena zvona", odnosno da Tomas želi da je zaprosi, a da li će do toga doći, pokazaće vreme.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!