Ilon Mask, izvršni direktor Tesle dobio je blizance u novembru 2021. sa Kanađankon Šivon Zilis glavnom direktorkom koja vodi njegovu kompaniju "Neuralink".

Kako se navodi u izveštaju "Biznis insajdera" blizanci su rođeni samo par nedelja pre nego što je saopštio da je sa bivšom partnerkom Grajms, uz pomoć surogat-majke, dobio još jedno dete.

Šivon Zilis i Mask su podneli su ove godine peticiju za promenu imena blizanaca, kako bi majčino prezime bilo dodato kao deo srednjeg imena, navodi se u izveštaju pozivajući se na sudske dokumente, piše Firtstpost.com.

Podsetimo, Ilon Mask ima blizance Grifina i Ksavijera (18) i trojke Kaija, Saksona i Damijana (16) sa bivšom ženom Žastin, a sa bivšom devojkom Grajms takođe ima sina Ks AE A-KSII, koji 4. maja puni dve godine i ćerku Eksa Dark Siderel koja je rođena u decembru 2021.

llon Mask u tajnosti je dobio bčlizance
BRITTA PEDERSEN / AFP / Profimedia 

Nedavno je jedan od njegovih sinova iz prvog braka pred sudom zatražio da promeni pol i odrekne se očevog prezimena, jer ne želi ništa više da ima s njim.

Ko je Šivon Zilis?

Zilis je prvi put srela Maska 2016. godine kada je bila direktorka kompanije za istraživanje veštačke inteligencije OpenAI. Ilon Mask je suosnivač kompanije koja je najmlađi član upravnog odbora.

Zilis je direktorka operacija i specijalnih projekata u "Neuralinku" i povezana je sa firmomod maja 2017. godine. Posebno je u tom mesecu imenovana za direktorku projekta veštačke inteligencije u Tesli.

Šivon Zilis je direktorka kopmanije Ilona Maska
Youtube 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!