Glumica Anđelina Džoli (47) boravi u Italiji gde snima novi film 'Without Blood'. Ipak, više pažnje od novog filma privlači svako njeno pojavljivanje, a javnost je već duže vreme zabrinuta za zdravlje glumice.

Naime, glumica je ponovo na set stigla u beloj majici bez rukava i širokim pantalonama u istoj boji. Nosila je i beli šešir s crnom vrpcom, a lice je prekrila i sunčanim naočarima.

Majica bez rukava ponovo je u prvi plan stavila njene nikad mršavije ruke i telo.

Anđelina Džoli u Italiji snima film
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Drastične promene na njenoj kilaži počele su se primećivati u vreme razvoda od Breda Pita. Tada je postala meta kritika, a svi su se pitali zašto je svoju 'zdravu liniju' pretvorila u onu koja izgleda sve samo ne tako.

Na visinu od svojih 170 centimetara u jednom trenutku navodno je imala samo 35 kilograma.

Anđelina Džoli prvukla je pažnju javnosti mršavom figurom
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Glumica se tada pravdala da je njen izgled posledica stresa jer ju je, uz razvod s Bredom, u tom periodu pogodila i smrt majke.

Anđelina Džoli deluje veoma mršavo na novim slikama
Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

U porodici glumačke zvezde nekoliko generacija tragično je preminulo zbog posledica raka, među njima i majka Anđelina Džoli, ali i tetka i baka. 2013. godine mediji su objavili da se Anđelina podvrgnula dvostrukoj mastektomiji, tačnije uklanjanju obje dojke zbog mogućeg razvitka malignog tkiva. Dve godine kasnije, uklonila je jajnike. Uvek je otvoreno i javno govorila o svojim odlukama, a za Time je jednom ispričala situaciju iz vremena kada joj je majka bila bolesna.

"Sećam se da sam jednom držala majku za ruku dok je primala hemoterapiju. Odjednom joj je ruka postala ljubičasta i morala sam trčati po medicinsku sestru. Sada postoje novi načini da se identifikuje koji su lekovi za hemoterapiju najbolji za svakog pacijenta, što dovodi do manje neželjenih efekata. Iako, i dalje je veoma teško za telo", rekla je glumica.

anđelina džoli bolovola je od belove paralize
{credit}/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Naslovi o njenoj težini svejedno nisu prestajali, ali ona se na njih nije preterano osvrtala. A onda je 2017. godine prvi put progovorila o ozbiljnoj bolesti s kojom se suočila.

Naime, otkrila je da su traumatični događaji iz prošlosti, poput komplikovanog odnosa s ocem, smrt majke, a potom i neuspešne veze, doprineli nastanku retke bolesti za koju su mnogi tada prvi put čuli - Bellove paralize. Reč je o bolesti koja paralizuje deo lica.

SOPA Images / Sipa Press / Profimedia, TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia Glumica otvara atelje za mlade dizajnere

"Stvari su postale teške. Ponekad žene pokušavaju preživeti dok se to ne odrazi zdravlje", rekla je tada omiljena gumica. S vremenom je potpuno prebolela Bellovu paralizu, no briga za njeno zdravlje nije prestala. Prošlih godina uspela je da vrati nekoliko kilograma, ali  poslednje fotografije ponovo su dale razloga za brigu.

anđelina džoli sa sinom
- / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!