Ni nedavno venčanje u Las Vegasu, Kortni Kardašijan i Travis Barker nije navelo na promene svog imidža koji su stekli u javnosti.

Kortni i Travis važe za jedan od najomraženijih parova jer sramnim ponašanjem na javnim mestima ne prestaju da privlače pažnju, a sada se čini da su prešli sve granice.

Iako poznati par neretko iznenadi javnost eksplicitnim objavama na društvenim mrežama ali i vulgarnim ponašanjem u javnosti, ovog puta je poznati muzičar otišao korak dalje i na svom Instagram profilu, objavio ni manje ni više nego fotografiju donjeg veša svoje drage.

Travis Barker i Kortni Kardašijan ne prestaju da izazivaju gađenje u javnosti.
Photopress / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Slika njenih čipkane gaćica ukrašene vezeom sa njegovim imenom naišla je na brojne negatine komentare pratioca.

"Prejadno, Koga ovo zanima", "Bizarno, sad ste stvarno preterali", "Travis Barker je strejt Džefri Star", "Ovo je novi nivo prelaženja granice"... pisali su šokirani korisnici.

Travis Barker slikao je gaće Kortni Kardašijan.
Instagram 

Očigledno da rijaliti zvezda Kortni Kardašijan uživa da privlači pažnju sa svojim verenikom Travisom Barkerom.

Iako se poslednjih meseci mogu čuti samo samo kritike na račun ponašanje popularne sestre, čini se da poznati par ne mari za komentare, već svako priliku koristi da svet iznova iznenadi.

kortni Kardašija objavljuje eksplicitne fotografije sa mužem.
Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia 

Pored toga što na svojim Instagram profilima redovno objavljuju fotografije i video zapise na kojima ponosno razmenjuju strasti, oni se ne libe da se strastima prepuste i u javnosti.

Podsetimo, publika odavno zamera poznatom paru na vulgarnostima u javnosti, ističući da prevazilaze granice ukusa. Do sada su više puta šokirali svojim ponašanjem, kako na crvenom tepihu, tako i kad kamere ne gledaju, a još njihovih fotografija na kojima ispoljavaju nežnost i strast, kao da su sami u svoja četiri zida, pogledajte u galeriji ispod:

screenshoot/instagram, Instagram Kortni Kardašijan i Travis Barker preteruju sa izlivima ljubavi

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!