Naša proslavljena košarkašica ana Dabović uskoro će reći sudbonosno "da" svom vereniku Iliji Musturu, inače takođe profesionalnom sportisti. On je inače vaterpolista i reprezentativac Francuske, a pripreme za veliko slavlje uveliko su u toku.

Inače, Ilija je Anu zaprosio krajem 2021. godine u Monpeljeu, a romantično iznenađenje našu košarkašicu je u trenutku ostavilo bez teksta. Ana je, naime, zaprošena uz predivan zalazak sunca u francuskom primorskom odmaralištu Palavas les Flots, a njen, uskoro budući suprug potrudio se da sve bude isplanirano do detalja.

Par se upoznao još pre dve godine, a dodatno su se zbližili tokom karantina kada je bilo jasno da su pronašli jedno u drugome saputnika za celi život.

Inače, 5 godina mlađi Mustur je postao poznatiji domaćoj javnosti nakon što je započeo vezu sa Anom, a iako je rodom iz Crne Gore, ovog talentovanog momka život je odveo u Francusku gde igra vaterpolo za reprezentaciju te zemlje. Budući crnogorski sportista do te mere osvojio Anino srce da je pristala da se uda za njega, red je da proverimo šta još znamo o budućem mužu naše trofejne košarkašice.

Ilija Mustur već godinama igra za francuski Monpelje kao i za nacionalni tim te zemlje. Upoznali su se 2019. godine tako što je i Ana tada igrala u tom gradu dok nije karijeru nastavila u Americi, pa su u Monpeljeu čak i otpočeli zajednički život, piše Story.

Međutim, ovaj francuski grad nije bio prvi koji je spojio zaljubljeni par, već je to bio Herceg Novi jer su i Ilija i Ana rođeni upravo u ovom mestu. Ipak, pravi "ispit" ljubavi usledio je tokom karantina kada su i jedno i drugo shvatili koliko se vole i da su najsrećniji kada su zajedno.

"Ne smem previše da ga hvalim da ga ne bih urekla, ali mi se kod njega sve sviđa. Verovatno je Milica, upravo zbog toga što stalno u superlativima govorim o Iliji, odlučila da stavi našu zajedničku fotografiju na svoj profil. Uz to, u našu porodičnu WhatsApp grupu stalno se slivaju Ilijine i moje fotografije. Iako smo zajedno od letos, može se reći da je ta veza još uvek na početku, ali zaista sam srećna", ispričala je Ana svojevremeno na početku njihove ljubavi.

ANA DABOVIĆ INTIMNO: Ovako ZASITA izgleda zajednički život sa vaterpolistom Ilijom (KURIR TELEVIZIJA) Kurir televizija

Lepa košarkašica ne krije koliko je zaljubljena u svog izabranika i nije izdržala da deo onoga što oseća opiše u javnosti.

"Ono što nas je najviše spojilo jeste to da uživamo u malim stvarima, u svemu svakodnevno, pozitivni smo jako. Eto, kažu da smo pravi pozitivan par, lepo je to čuti. Tokom trajanja pandemije shvatila sam da je Ilija pravi čovek za mene, valjda nije prerano da to kažem, a posebno mi se dopalo to što se dobro snalazi u kuhinji. Volim da kažem da on ima rešenje za sve", ispričala je nedavno.

Inače, Anina sestra Milica otkrila je i neke detalje vezane za venčanje.

"Svadba je 19. juna u Herceg Novom. Bićemo svi na okupu, cela porodica posle toliko godina, rodbina, prijatelji. Svi mi iz porodice koji živimo van Herceg Novog, brat Mićo sa porodicom i sestra Jelica i naravno, Ana, najpre smo se okupili u Beogradu i istim avionom odleteli u Tivat i sada uživamo u završnim pripremama za veliko slavlje. Biće predivno, mnogo sam srećna i radosna, jedva čekam taj dan", rekla je. 

Ani su sestre i prijateljice organizovale i devojačko veče na jahti, a sve je bilo ukrašeno balonima u beloj i ružičastoj boji.

Ani Dabović sestre i prijateljice organizovale su devojačko veče.
printscreen/instagram 

Košarkašica i "buduća gospođa Mustur" nije skidala osmeh sa lica, a još fotografija sa njenim budućim suprugom pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte još fotografija Ane Dabović i njenog verenika Ilije Mustura...

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!