Milici Mandić prošle godine komšije su priredile ogromno iznenađenje kada je u kraju u kom je odrasla osvanuo mural sa njenim likom, ali sada se njen suprug odlučio za korak koji su mnogi prokomentarisali kao ultimativni znak ljubavi.

Naime, proslavljena sportisktinja penzionisala se nakon poslednjih Olimpijskih igara na kojima je osvojila zlatnu medalju, drugog odličja na najvećoj sportskoj smotri. Njena fotografija na kojoj "grize" medalju preplavila je mreže, i malo je reći da je Srbija bila ponosna na njene uspehe.

Milica Mandić penzionisala se nakon poslednjih Olimpijskih igara.
ALBERTO PIZZOLI / AFP / Profimedia 

Upravo ovu fotku njen suprug, inače takođe sportista Marko Đuričić rešio je da zauvek nosi na svom telu, te je njen lik istetovirao preko cele butine. Marko je inače veliki ljubitelj tetovaža, ali poslednja je oduševila čak i one koji nisu preterani ljubitelji ove umetnosti.

Muž Milice Mandić istetovirao je njen lik na nozi.
pritnscreen/instagram 

Naravno, komentari nisu izostali, a jedan od duhovitijih je bio i "Sad kad ti udari low kick u levu nogu - ode glava"...

Pripadnice nežnijeg pola takođe su ostaljale komentare da je to što je Marko uradio "san snova svake žene", kao da je Milica to zaslužila.

Marku Đuričiću su poručili da je to što je uradio za Milicu Mandić san snova svake žene.
pritnscreen/instagram 

"Ne volim tetovaže, ali ovo je tako romantično", "Kakva tetovaža čoveče", "Samo još da progovori", "Milica ponos Srbije", "Muž za primer", "Ima li šta lepše nego kad te muž zauvek nosi na telu"... delić je onoga što se moglo pročitati na mrežama, a u nastavku pogledajte kako je tetoviranje izgledalo.

tetovaža Milica Mandić Instagram/hejmarebatice

Inače, par je od prošle godine u braku nakon 8 godina veze, a zanimljivo je da su se upravo upoznali na treningu tekvandoa.

"Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega", rekla je Milica, a ukoliko ste propustili kako je izgledao njihov specijalan dan kada su izgovorili sudbonosno "da", pogledajte fotografije u galeriji na kraju teksta.

pritnscreen/instagram, printscreen/instagram Milica Mandić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!