Naša proslavljena šampionka, tekvondistkinja Milica Mandić danas je izgovorila sudbonosno "da" svom dugogodišnjem partneru Marku Đuričiću.

Podsetimo, nakon fantastičnog osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim Igrama u Tokiju, najbolja srpska sportistkinja svih vremena odlučila je da se penzioniše i posveti privatnom životu, kao i da ozvaniči vezu sa Markom Đuričićem.

Milica nikad nije krila da joj je ljubav jedna od najvažnijih stvari u životu, a slike koje dvoje mladih objavljuju na Instagramu svedoče o tome koliko su posvećeni jedno drugom.

udala se milica mandic
pritnscreen/instagram 

"Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega", rekla je Milica svojevremeno.

Marko ju je zaprosio u Španiji, a za jednom prilikom je za medije otkrila kakvo je za nju bilo iznenađenje:

"Kada mi je postavio sudbonosno pitanje, vrlo emotivno sam to doživela, pa su posle širokog osmeha ubrzo krenule suze radosnice. Baš me je iznenadio, nisam mislila da će me zaprositi".

Sada su njihovi snovi konačno postali stvarnost.

Mlada je blistala poput princeze u romantičnoj venčanici, a svatovi su kroz Beograd prošli sa zastavama dok su trubili sirenama.

Kako je sve izgledalo pogledajte u galeriji ispod: 

printscreen/instagram Milica Mandić venčanje