Milica Mandić slobodno može da kaže da je ovo "njena" godina.

Nakon zlatne medalje na Olimpijskim igrama, usledila je još jedna pobeda, ali na privatnom planu. Svom dugogodišnjem partneru Marku Đuričiću danas je rekla "da", te se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Mlada je blistala u romantičnoj venčanici i nije skidala osmeh sa lica, a par nije skrivao emocije ni jednog trenutka.

Dobro je poznato da je Marko njena najveća podrška, a svi se sećaju kako joj je poleteo u zagrljaj nakon što se ove godine vratila sa Olimpiskih igara u Tokiju sa zlatnom medaljom.

Međutim, mnogi ne znaju da je i Marko tekvondista, a jednom prilikom naša proslavljena sportistkinja ispričala je kako su se upoznali.

milica mandic sa muzem
screenshoot/instagram 

- Imala sam tu sreću da ga upoznam 2012. godine kad se vratio sportu. Ispunjena sam i srećna kad je on sa mnom u sali, jer je to pravi momak koji je uvek uz mene, navija svim srcem i bodri me - ispričala je Milica u jednoj emisiji.

- Imam nekoga s kim da delim sve. On me razume u potpunosti. Pored karijere, to mi je najlepši deo ovog posla, jer zajedno treniramo, podržavamo jedno drugo i pobeđujemo. Koliko je on mene usrećio, toliko sam i ja njega - rekla je.

screenshoot/instagram Milica Mandić i Marko Đuričić

Marko ju je zaprosio u Španiji, a za jednom prilikom je za medije otkrila kakvo je za nju bilo iznenađenje.

- Kada mi je postavio sudbonosno pitanje, vrlo emotivno sam to doživela, pa su posle širokog osmeha ubrzo krenule suze radosnice. Baš me je iznenadio, nisam mislila da će me zaprositi - ispričala je Milica i dodala da ne postoji čarobni štapić, već da je podrška najbitnija.

Sa druge strane, Marko je ispričao kako se zaljubio u Milicu.

- Milica Mandić motiviše ostale devojke, motivisanost i patriotizam su njen poseban kvaltet i odlika, kad je osvojila dve zlatne medalje u Londonu i kad je viknula "Srbija" i pokazala tri prsta upravo tad me je osvojila - poručio je za "RTS".

Sada su svoju ljubav krunisali brakom, a fotografije sa svadbenog veselja, kao i kako su izgledali mladenci možete videti u galeriji ispod:

printscreen/instagram Milica Mandić venčanje