Svet je sinoć zadivljeno gledao proslavljenu srpsku sportistkinju Ivanu Vuletu dok brani titulu svetske prvakinje.

Ivana je, očekivano, ponovo osvojila zlato, i tako postala prva Evropljanka u istoriji koja je dvostruka šampionka sveta.

Međutim, tokom dramatičnih skokova, mnogima nije promakla i čudna mrlja na Ivaninoj butini u predelu prepona. Zapavo, sportistkinja je na tom mestu imala tetovažu, ali je iz za sada nepoznatih razloga odlučila da je skine.

Ivana Šanović uklonila je tetovažu na kuku.
Alessandro GAROFALO / AFP / Profimedia 

Na jednoj od fotografija, koja je nastala pre nekoliko godina, može se videti kako je izgledala njena tetovaža nekada, a na mrežama se mogu pročitati i tvrdnje da je ova tetovaža bila posvećena bivšem, te je zato tako dobro i skrivena bila.

Ivana je danas veliki ljubitelj tetovaža, a malo ko zna da je prvi crtež kojim je ukrasila telo posvećen čoveku sa kojim je provela 10 godina - bivšem vereniku Vladimiru Kumriću.

Ivana Španović prvu tetovažu posvetila je nekadašnjem vereniku.
Valery Sharifulin / TASS / Profimedia 

Svojevremeno je Ivana objasnila i odakle joj ova ideja.

"Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima", rekla je jednom prilikom.

Pored toga vidljivi su i stihovi Đorđa Balaševića kog atletičarka obožava i to iz "Uspavanke za dečaka": "Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo" i iz pesme "Luzer": "Ali kad dođem kući, tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti".

Inače, ona je nakon raskida ostala u dobrim odnosima sa Vladimirom, a njihova veza trajala je oko 10 godina. Ipak, Ivana je sreću našla kraj Marka Vulete kom je i nedavno rekla "da" na intimnom venčanju nadomak Beograda, a kako izgleda njen sadašnji muž, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Marko je njena velika podrška

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!