Pre oko 15 godina, najbolja srpska atletičarka Ivana Španović tvrdila je da se nikada neće tetovirati.

Međutim, na kraju je ipak bilo da je "rekla, pa porekla", ali malo ko zna koja je njena prva tetovaža, ali i ko je "krivac" za istu.

Danas njeno telo krase brojne šare, ali prva koju je istetovirala na levoj plećki - dve karte, dama i kralj, posevećena je njenoj nekadašnjoj velikoj ljubavi i bivšem vereniku Vladimiru Kumriću.

Svojevremeno je Ivana objasnila i odakle joj ova ideja.

"Prva tetovaža je simbolizovala nešto što sam imala sa svojim verenikom. Posle toga su ostale stizale spontano, neke su označavale neki težak period u životu, druge pobede i svaka ima svoju priču. Sve su intimne i zato ih imam na mestima koja nisu vidljiva svima", rekla je jednom prilikom.

prva tetovaza ivane spanovic
Valery Sharifulin / TASS / Profimedia 

Pored toga vidljivi su i stihovi Đorđa Balaševića kog atletičarka obožava i to iz "Uspavanke za dečaka": "Olujno je tamo gore, gde nas nije puno stiglo" i iz pesme "Luzer": "Ali kad dođem kući, tu si ti, e tu će tvrđavicu malo teže srušiti".

Inače, ona je nakon raskida ostala u dobrim odnosima sa Vladimirom, a njihova veza trajala je oko 10 godina. Ipak, Ivana je sreću našla kraj Marka Vulete kom je i nedavno rekla "da" na intimnom venčanju nadomak Beograda, a kako izgleda njen sadašnji muž, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

Instagram Marko Vuleta i Vladimir Kumrić