Srpska atletičarka Ivana Španović udala se juče, za svog dugogodišnjeg partnera, fitnes trenera, Marka Vuletu. Venčanje je održano na ranču nadomak Beograda, u bajkovitom ambijentu, a goste je zabavljala Edita Aradinović.

Da je Edita je za ovu priliku obukla svečanu haljinu sa cirkonima i prorezima saznalo se sa fotografija koje su isplivale sa tajnog venčanje, a inače Edita je bila jedna od pevača na svadbi koji su upriličili Ivanino i Markovo veselje.

Instagram Edita Aradinović na tajnom venčanju Ivane Španović

Edita je pokazala svoju vitku figuru na koju je danas ponosna, a juče je objavila fotografiju sa male mature za koju tvrdi da izgleda debelo. Svadbi su prisustvovali samo članovi najuže rodbine uz najbliže.

Kako navode mediji, Ivana je uzela partnerovo prezime, pa ćemo ubuduće imati priliku da na njenom dresu umesto Španović vidimo Vuleta. Na svadbi je bila najbliža rodbina dvoje mladenaca, kao i članovi njenog tima.

ivana spanovic
Instagram 

Iako su mediji su u nedelju najavili da će se prelepa srpska atletičarka i njen izabranik venčati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, mladenci su se ipak odlučili da to učine u svojoj zemlji Srbiji.