Ivana Španović je zlatnu medalju u skoku u dalj na Svetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu. 

Ivana je odbranila svetsku titulu i postala prva Evropljanka u istoriji dvostruka šampionka sveta, a njena velika podrška tokom takmičenja bio je njen muž Marko Vuleta za kog se udala u septembru prošle godine.

Ivanin suprug Marko po zanimanju je fitnes trener i nutricionista, a pre njega Španovićeva se dugi niz godina zabavljala sa Vladimirom Kumrićem, sa kojim je nakon raskida ostala u dobrim odnosima.

Njihova veza trajala je oko deset godina i spekulisalo se da će je krunisati brakom, međutim do toga nije došlo.

ivana i marko bili su dve godine u vezi a onda su se venčali
Instagram 

Marko Vuleta je Ivani vratio osmeh na lice, a nakon dve godine veze, stupili su u brak. Njih dvoje ne kriju svoju ljubav, a svaki slobodan trenutak koriste za zajednička putovanja.

Srpska atletičarka ne priča često o privatnom životu, te se tako par krajem prošle godine venčao u tajnosti, a ceremoniji su prisustvovali samo članovi porodice i bliski prijatelji.

Venčanje je održano na ranču nadomak Beograda, u bajkovitom ambijentu, a Ivana je nakon venčanja otkrila kako je znala da je Marko onaj pravi.

Instagram Marko je njena velika podrška

"Znala sam da si pravi kada si mi dopustio da nosim patike čak i za naš prvi ples" , napisala je Ivana u šali u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Ivana Španović dodela medalja MONDO/Nemanja Stanojčić

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!