Proslavljeni srpski košarkaš Nikola Jokić glavna je tema medija nedeljama. I uostalom, kako i ne bi? U dosadašnjem delu plej-ofa Srbin je prikazao igru koja će sigurno biti svrstana u najbolje partije postsezone u istoriji NBA lige. Na čak 11 od 19 utakmica u doigravanju Nikola je ostvario trip-dabl učinak i ono što je najvažnije vuče franšizu iz Kolorada ka prvoj titulu u istorji najjače košarkaške lige sveta, a to je samo delić.

Nikola je postao prvi igrač u istoriji koji je je u plej-ofu NBA lige stigao do učinka od 500 poena, 250 skokova i 150 asistencija!

O njegovim uspesima mogli bismo pisati do sutra, i opet bi ne bi sve izlistali. Ali, i pored svetske slave, Jokić je ostao skroman, čovek iz naroda koji daje srce za kolege, svoju zemlju i naravno porodicu, gde se na prvom mestu ističe niko drugi do njegova lepa supruga Natalija.

Nenametljiva, drugačija, van klasičnog šablona, upravo je takva najbitnija žena u Nikolinom životu koja mu je u svemu najveća podrška i sve je samo ne "još jedna supruga košarkaša".

Natalija jokić najveća je podrška Nikoli.
Instagram 

U septembru su postali roditelji ćerkice Ognjene, a ovo je samo dodatno učvrstilo njihovu ljubav koja traje još od srednjoškolskih dana. Par se upoznao još davne 2013. godine preko zajedničkih prijatelja, a uprkos tome što je sa Jokićeve strane to bila ljubav na prvi pogled, sačekao je neko vreme dok nije bio siguran u svoje emocije.

"Upoznali smo se preko zajedničkih drugara. Moje društvo i ja smo izlazili u kafić koji je radio do ponoći, a kad bi se zatvorio, sedeli smo na klupi ispred. Jedne večeri smo bili samo nas dvojica i onda je došla i Natalija. Dopala mi se čim sam je video, ali nisam joj to odmah rekao, već smo se družili narednih pola godine, možda i duže. Sve to vreme sam skrivao emocije", ispričao je svojevremno Jokić.

"Kad sam joj prvi put rekao da mi se sviđa, nisam dobio nikakav odgovor. Mudro je prećutala", dodao je najbolji košarkaš NBA lige.

U trenutku kad je otpočela njihova ljubavna priča, Natalija je upisala studije u Americi, dok je Jokić nastupao za KK Vojvodina.

"Išao sam u srednju ekonomsku školu a Natalija je trebalo da pođe za Ameriku, već je bila upisala psihologiju na Državnom koledžu u Seminolu. I bukvalno dva meseca pošto smo počeli da se zabavljamo ona je otputovala", prisetio se Jokić.

Međutim, nedugo potom, i on je otišao "na drugu stranu okeana" i počeo da igra za NBA.

Nikola Jokić veoma brzo se pridružio Nataliji u Americi i počeo da igra za NBA.
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

Ova rođena Somborka je Jokiću najveća podrška kako u karijeri, tako i u životu, a redovno ga prati u njegovim karijernim poduhvatima. Ipak biraju da se retko eksponiraju u javnosti, a obzirom da Nikola nema društvene mreže, Natalija tek ponekad na Instagramu podeli zajedničke fotografije.

Natalija Jokić nekad na mrežama deli zajedničke trenutke.
printscreen/instagram 

Međutim, ova prelepa plada žena i te kako je upala u oči kako domaćim, tako i stranim medijima koji uz njeno ime često dopišu da je "retka prirodna lepotica", mada im je zanimljiva i razlika u visini - on ima 213, dok Natalija samo 173 santimetara, te ih zato krase nadimci "div i palčica".

Nataliju i nikolu jokića često zovu divom i palčicom.
Instagram 

O njoj se uvek pisalo samo u superlativu, te je tako jedan status jedne korisnice Fejbuka upravo o supruzi najboljeg košarkaša upravo opisao kakva je Natalija:

"Ona nije od onih žena koje muškarcu služe da mu budu "ukras". Njen suprug zarađuje milione i može da joj priušti silikonske grudi, punije usne, istaknutije jagodice... Ali Jokić i Natalija znaju da postoje mnogo važnije stvari koje novac ne može da kupi. To su poštovanje, razumevanje, podrška, poverenje i žrtvovanje... Odnosno ljubav".

"Nikola Jokić nije samo najbolji košarkaš na svetu već i jedan veliki gospodin, koji je znao kako da sačuva dijamant u moru kamenja iako mu je sav svet "na dlanu".

Nikola Jokić obožava svoju suprugu Natalija.
printscreen/instagram 

Status je postao viralan preko noći jer je verno predstavio svu ljubav između Nikole i Natalije, koja zaista podseća na najlepši romantični film. Za sve ove godine, supruga najboljeg košarkaša čuvala je njihovu intimu, i retko se oglašavala u medijima, ali tračak njenog privatnog života možemo videti na društvenim mrežama - jasno je da voli modu, putovanja, konje i sitnice baš kao i njen suprug, a još njihovih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Nikola Jokić ne krije koliko voli svoju suprugu Nataliju.

Bonus video:

Imamo jednog od najboljeg igrača u istoriji, a on se zove Nikola Jokić Kurir TV

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!