Sem, buntovna ćerka Deniz Ričards i Čarlija Šina ne prestaje da šokira. Taman se pomislilo da je konačno sa slavnom majkom uspela da nađe zajednički jezik, nakon što ju je pre nekoliko meseci optužila za teško zlostavljanje, a situacija se, gotovo preko noći, odvila u potpuzno drugom smeru.

Majka i ćerka su ponovo zaratile, a povod je njeno otvaranje profila na sajtu za odrasle OnlyFans. Sem ima samo 18 godina, a na sve to, ima podršku i od svog oca Čarlija koji je bio uz nju i kada je odlučila da se ispiše iz srednje škole.

Sem Šin vratila se kod majke nakon velike svađe.
pritntscreen/instagram 

Sem je vesti o OnlyFans profilu podelila na svom Instagramu uz reči: "Hej, pretplatite se da vidite ekskluzivan sadržaj", a tinejdžerka je pratiocima obećala da će kačiti snimke i fotografije dva do tri puta nedeljno.

"Moje sanduče je otvoreno, tako da mi slobodno pišite", dodala je Sem. U međuvremenu se saznalo da se Sem vratila pod majčin krov, te da su bivši supružnici, Deniz i Čarli ponovo pokrenuli svađu oko odluka njihove ćerke.

Deniz kaže da je Sem punoletna, te da njena odluka nije doneta u skladu sa kućom u kojoj je odrasla. "Sve što mogu kao roditelj da uradim je da verujem u njene odluke, ali ona pravi sopstvene izbore".

Instagram Semi Šin odlučila je da pređe na OnlyFans i tamo zarađuje novac.

Sa druge strane, Šin, iako mu se ne dopada potez ćerke rekao da je ipak podržava, te da ju je savetovao da sve bude "ukusno", te da ne preplazi granicu. Glumac je na račun bivše suprue osuo "drvlje i kamenje" govoreći da je ona direktno odgovorna za sve što se dešava njihovoj naslednici, a Deniz je uzvratila istom merom.

Čarli Šin direktno krivi svoju bivšu suprugu za sve što se dešava njihovoj ćerki.
printscreen/instagram 

Podsetimo, Sem je svoju majku Deniz optužila u septembru prošle godine da ju je zlostavljala. Ona se odselila kod oca, a na TikToku je napisala:

"Pre godinu dana: zarobljena u nasilnom okruženju, mrzela sam sebe, danima nisam spavala ni jela, nenormalno depresivna, mrzela sam školu i tako dalje..."

Semi Šin je prošle godine optužila majku za zlostavljanje.
printscreen/instagram 

Zatim je dodala:

"Sada: konačno se iselila iz kuće iz pakla, imala spiritualno buđenje, imam dve mačke, srećna sam i sama, volim sebe i napustila sam srednju školu".

Semi Šin otkrila je da je napustila srednju školu.
printscreen/Tik Tok 

Šin ju je javno podržao u svemu, te je mnogima sada nelogično da je navodno protiv toga da mu se ćerka skida. Šin se i tokom godina više puta našao u poprištu ozbiljnih skandala, a optužen je čak i da je silovao dva mlada glumca na snimanju filma. Iako je sve demantovao, kao i majka jednog od dečaka, javnost je bila ubeđena da je žena zastrašena, te da je primorana da kaže da Šin nije odgovoran.

Čarli Šin i Deniz Ričards optužuju jedno drugo za probleme sa ćerkom.
Shutterstock 

Takođe, javljale su se i brojne devojke koje su govorile o svemu šta im je glumac radio tokom veze, a njihvoe ispovesti definitivno nisu za one sa slabim želucem.

Bilo kako bilo, čini se da Sem uživa u novonastaloj slavi na OnlyFansu, i uopšte ne gleda šire u budućnost, te ostaje da vidimo da li će slavni roditelji uspeti da ostave po strani nesuglasice i zapravo pomognu naslednici koja, kako je i sama priznala, ima brojne mentalne probleme, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji ispod:

pritntscreen/instagram Pogledajte kako danasa izgleda Sem, ćerka Deniz Ričards i Čarlija Šina

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!