Pevačica Kristina Agilera ove godine našla se u ulozi kumae na Prajdu u Los Anđelesu, a svojim stajlingom iznenadila je mnoge. Naime, pevačica je tokom nastupa promenila nekoliko kostima, a jednim je uspela da privuče veliku pažnju. 

Kristina se između ostalog pojavila u kostimu na kojem je uz pomoć kaiša nakačila repliku polnog organa ukrašenog zelenim kristalima, takozvani naki*njak. Kada je izašla na binu, nastala je prava euforija, a pored toga nosila je i crveni kosim u S&M stilu, kao i neonski sa bodljama u predelu grudi.

kristina agilera u kostimu
Profimedia 

Njen izgled izazvao je komentare na mrežama - dok su jedni hvalili i navodili da nikada bolji nastup nisu videli, drugi nisu imali lepe reči.

"Kakvu budalu glumi ova žena", "Ogroman Hulk sa šljokičavim penisom, zašto sam ovo video?", "Nisam verovao da ću je ikada videti u ovakvom izdanju", "Copy paste, već viđeno", "Ovo je toliko jadno i smešno", samo su neki od komentara na račun pevačice.

Inače, Kristina Agilera je u intervjuu 2010. otkrila detalje o svojoj seksualnosti kada je navela da je privlače devojke, ali da sebe ne vidi sa pripadnicama istog pola jer bez muškog polnog organa ne može da živi.

kristina agilera na prajdu u los anđelesu
APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

"Moj suprug zna da me privlače žene. Mislim da je zabavno kada ste otvoreni i malo se igrate. On nema ništa protiv, a ja znam granice. Stvarno mislim da su žene privlačnije, ipak, ne bih mogla biti u vezi sa ženom jer bi jednostavno bilo previše estrogena na jednom mestu.

Znam da je sa mnom teško tokom onih dana u mesecu, pa kad zamislim da bi onda to trebalo dva puta prolaziti, a i previše volim muški alat. Iskreno, bez toga ne mogu da živim", izjavila je Kristina pre 12 godina.

APEX / MEGA / The Mega Agency / Profimedia, prtinscreen/instagram Pevačica na prajdu


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!